Aga o iş yaş bi' tık.Selamlar arkadaşlar. Bana Max 5 bin TL rahat oyun oynatacak bir bilgisayar önerir misiniz? Turbox falan almak istemiyorum. Bu siteyi önerdiler, ben de bir yazayım dedim.
Aga o iş yaş bi' tık.
Evet öyle maalesef, ama 5 bin TL üzeri de olabilir 6 bine kadar gözüm kesiyor.
Rahat kelimesi çok tehlikeli, amaç oynatsın yeter diyorsan toplanabilir ama güzel grafikerle oynayayım dersen o iş yaş baştan söyleyeyim.
Hangi oyunları kastediyorsunuz?Tabii ki rahat oynatsın derken onu kast etmemiştim. Sadece açsın Max 60 70 FPS alayım yeterli.![]()
Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Viper Elite II Dual 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 PVE2416G360C0K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital Blue SN570 500 GB WDS500G3B0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.