5000 TL PC toplama

Rikaf Adam

Hectopat
Babam öğretmen; genelde Excel, Word ve acrobat gibi uygulamalar kullanıyor yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayarı vardı geçen gün bozulmuş. Yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdik, 5000 TL civarında bir bütçemiz var önerilerinizi bekliyorum.

Toplama diyorsunuz masüstü alacaksınz galiba masüstü alacaksanız 5000TL'ye Turbox oyuncu bilgisayrı alıp ofis işlerini rahatlıkla yaparsanız laptop alacağım benim uzun süre götürsün derseniz de bu bütçeyle Hometech vs alınır ama şu an 7bine Dell'in güzel bir laptopu var bütçe yükseltebilirseniz kaçırmayın derim.

Yanlış anlamayın ama piyasa malum geçen yıl 12. ay başlarında Matebook D 16'yı 7.30'a alırken şu an 9.3.

Son düzenleyen: Moderatör:
toplama diyorsunuz masüstü alacaksınz galiba masüstü alacaksanız 5000tlye turbox oyuncu bilgisayrı alıp ofis işlerini rahatlıkla yaparsanız laptop alıcam benim uzun süre götürsün dersenizde bu bütçeyle hometech vs alınır ama şuan 7bine dellin güzel bir laptopu var bütçe yükseltebilirseniz kaçırmayın derim
TurboX'un hiçbir şeyi alınmaz. Hometech de alınmaz.

Babam öğretmen; genelde Excel, Word ve acrobat gibi uygulamalar kullanıyor yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayarı vardı geçen gün bozulmuş. Yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdik, 5000 TL civarında bir bütçemiz var önerilerinizi bekliyorum.
Sakın TurboX almayın. İkinci el ile güzel bir sistem toplayabilirsiniz veya sıfır alacağım diyorsanız AMD Athlon 3000G veya Pentium G6400, 6500, i3 10100 alabilirsiniz.

Toplama diyorsunuz masüstü alacaksınz galiba masüstü alacaksanız 5000TL'ye Turbox oyuncu bilgisayrı alıp ofis işlerini rahatlıkla yaparsanız laptop alacağım benim uzun süre götürsün derseniz de bu bütçeyle Hometech vs alınır ama şu an 7bine Dell'in güzel bir laptopu var bütçe yükseltebilirseniz kaçırmayın derim.

Yanlış anlamayın ama piyasa malum geçen yıl 12. ay başlarında Matebook D 16'yı 7.30'a alırken şu an 9.3.

Turbox = çöp iş olsa da oyun olsa da o kötü işlemci ancak Windows 7 kaldırır siz bu eski çağdan çıkmış işlemciyi insana önerip yanlış yere yönlendiriyorsunuz.

Bu AMD olan 4900 yaklaşık TL.

Bunlar Intel için 4600TL kasa koymadım sisteme elinizde ekside olsa vardır. Ama alacaksanız bile ikinci el alın boş kasayı yenileri çok pahalı.

Bu AMD olan 4900 yaklaşık TL.

Bunlar Intel için 4600TL kasa koymadım sisteme elinizde ekside olsa vardır. Ama alacaksanız bile ikinci el alın boş kasayı yenileri çok pahalı.
Kasasız montaj yapabilir. 😀

Turbox önerdiğimiz söylemedim sakın yanlış anlamayın eğer zaten deneyimli değilseniz nasıl bilgisayar toplayacaksınız hem daha arkadaş laptopmu alacak masüstümü belli değil.

Başlığı görmedin mi bilgisayar toplama diyor muhtemelen bu kişi trol muhtemelen yaşı küçük birisi söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı