5000 TL Render İçin Sistem Önerisi

Workhearted

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 1 ay önce yine sormuştum ve tek bir cevap gelmişti. O yüzden sistem toplayamadım. Bu hafta içerisinde sisteme karar verip acilen sipariş vereceğim. 5000 TL civarında dolaşarak bana ileriye dönük oyunları da kaldırabilecek ve Render için sistem önerilerinde bulunabilir misiniz?
Tam bir karar vereceğim artık, kasa ve monitör dahil olacak. Şimdiden teşekkürler

İşlemci
1 x AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Spire Soğutuculu)

Anakart
1 x Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200(O.C.)MHz Anakart

Bellek
1 x Team DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz NIGHT HAWK Kırmızı LED Dual Kit Ram Bellek (TM4NH320082RD)

Ekran Kartı
1 x Galax GeForce GTX1060 6GB EX OC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60NRH7DVM6EO)

HDD
1 x Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk ST1000DM010

SSD
1 x Adata SU800 128GB 560-520MB/s SSD (ASU800SS-128GT-C)

Kasa
1 x Aerocool LS-5200 600W 80+ Bronze Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah

Monitör
1 x BenQ 24" GW2470H 1920 x 1080 4ms (Analog+2xHDMI) VGA / HDMI‎ Full HD AMVA Monitör Önerilen sistem buydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapılacaksa (ki RAM'leri 3200 MHz aldığına göre öyle varsayıyorum) işlemci soğutucu almanı öneririm çünkü stock fan verimli olmayacak. AsRock AB350 Pro 4 anakartı öneririm birden fazla monitör kullanmayı düşünüyorsan ileride. HDMI, DVI-D, D-Sub var.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle sitede yeni üye oluşumdan dolayı bir takım sıkıntılar yaşadım ve kısıtlama yedim, bu yüzden aciliyetine rağmen hemen cevap veremem beni çok zora soktu.
Kasayı kesinlikle @16oguzhan 'ın ve HDD'yi @astigmat13 'ün dediklerini yap, onun haricinde GTX 1060 yerine RX 580, Anakartı ASRock AB350M Gaming M.2, BenQ GW2470H yerine GW2270H yap daha mantıklı olur, fazla para vermeye gerek yok.
Hocam söylediğiniz parçalarla önceden bana önerilenler arasında nasıl farklar vardır? Birde ben ilk defa sistem toplayacağım için hiç tecrübem yok. Almışken büyükçe ve iyi monitör almak istiyorum öneriniz ihtiyacımı karşılar mı?

Alındı mı acaba?
Hemen cevap veremedim çok üzgünüm, kısıtlanma yaşadığım için.. Hayır alınmadı ama 2 güne kadar sipariş vereceğim sizin önerileriniz neler olur?

Overclock yapılacaksa (ki RAMleri 3200 MHz aldığına göre öyle varsayıyorum) işlemci soğutucu almanı öneririm çünkü stock fan verimli olmayacak.AsRock AB350 Pro 4 anakartı öneririm birden fazla monitör kullanmayı düşünüyorsan ileride.HDMI , DVI-D , D-Sub var.
Ee benim bu konularda bilgim hiç yok 3200 MHz 1 ay önce arkadaşın bana önerisiydi işlemci soğutucu önerilen kasayla birlikte gelmiyor mu ayrı mı almak gerekiyor? Söylediğiniz anakartı da inceleyeceğim ve 2 güne kadar siparişleri tamam edeceğim

@Toprak Aga @Pantheon @iamtrippingballs
Hocalarım konuya bakabilir misiniz tekrar?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı