leicestersfinest
Femtopat
Merhaba, başlıkta ismi yazan ürünü almayı düşünüyorum bir süredir. Mekanik klavyelerin hem sesli olması hem de istediğim kompaktlıkta bir mekanik klavye bulamadığım için manyetiklere yönelmeye karar verdim. Oynadığım oyunlar da genelde FPS vs. olduğu için düşük gecikmeli bir klavyeye ihtiyacım var haliyle. (şu an laptop klavyesi kullanıyorum, 110Ms'lere falan kadar çıkıyor gecikmesi latency testlerde)
Yabancı kaynaklarda Keychron'ı çok övüyorlar, özellikle bu modeli. Hem 2.4G kullanma özelliği (kablolu istemiyorum çünkü masamda ona yetecek alan yok) hem de Türkçe Q dizilimi ile gelmesi bu modele olan ilgimi daha da arttırdı. Sizce bu klavye alınır mı? Alternatif modeller de önerebilirsiniz aynı bütçe bandında, mekanik veya manyetik fark etmez ama mekaniklere yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü biraz daha uzağım.
Ürünün linki: Keychron K2 HE Special Edition Gaming Klavye
Yabancı kaynaklarda Keychron'ı çok övüyorlar, özellikle bu modeli. Hem 2.4G kullanma özelliği (kablolu istemiyorum çünkü masamda ona yetecek alan yok) hem de Türkçe Q dizilimi ile gelmesi bu modele olan ilgimi daha da arttırdı. Sizce bu klavye alınır mı? Alternatif modeller de önerebilirsiniz aynı bütçe bandında, mekanik veya manyetik fark etmez ama mekaniklere yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü biraz daha uzağım.
Ürünün linki: Keychron K2 HE Special Edition Gaming Klavye