5000 TL Sinerji hazır sistem önerisi

Bütçe
5000

apk

Kilopat
Daha fazla  
Sinerji üzerinden hazır sistem alacağım, yakın fiyatlı olanların çok bir fark yaratıp yaratmayacağı hakkında bir fikrim yok. Bu 3 sistem arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz acaba? Fiyatın 5000 TL'yi fazla geçmesini istemiyorum ve tamamen oyun üzerine kullanacağım. Şimdilik monitör olarak Samsung T24D390ew kullanmak durumundayım ileride değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji şart değilse GTX 1650 alabilirsiniz o fiyata.

Kesinlikle GTX 1050 Ti 5000 TL gibi bir bütçe ile asla alınmaz. Bana kalırsa 2. el garantili temiz bir Ryzen 5 1600 - 2600 veya i5 9400F bir işlemciye ekran kartı olarak GTX 1650 Super veya RX 5500XT ekran kartına sahip bir sistem bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. ya da beklemek isterseniz 1 ay sonra sistem fiyatlarının düşeceğini tahmin ediyorum. Dolar kurun da olağanüstü bir saçmalık olmadığı sürece fiyatlar eksi yönde düşmeye devam edecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı