5000 TL sistem önerisi

Bütçe
5000 geçmesin.
RX 570 stoklarını beklesem daha mantıklı olmazmı ikisinin güç farkını bilmiyorum ama.

Sakın ha çok ölü yatırım olur. Dediğim sistemi alabilirsiniz ileride paranız olunca ekran kartıda alabilirsiniz R3 3100 düşündüğünüzden çok daha güçlü bir işlemci RTX 2060a kadar besleyebilir.

Sakın ha çok ölü yatırım olur. Dediğim sistemi alabilirsiniz ileride paranız olunca ekran kartıda alabilirsiniz R3 3100 düşündüğünüzden çok daha güçlü bir işlemci RTX 2060a kadar besleyebilir.

OC yapılmayacak ise i3 10100F daha mantıklı ve oyun odaklı ise kesinlikle i3 10100F.

RAM'i 2 adet yap ve SSD çıkart bunu al.

SSD bununla değişirse güzel olur.

Hocam yine benden bilgilisniz bişey diyemiyeceğim çünkü rx 550 zaten 4 gb hemde geçici, r3 3100 fiyatlarınada bakayım ona göre onuda alabilirim.
Peki ilerde alırsam hangi ekran kartına geçmeliyim?
OC yapılmayacak ise i3 10100F daha mantıklı ve oyun odaklı ise kesinlikle i3 10100F.
İ 3 10100 f yerine i 5 10400 f daha iyi olmazmı ama yinede ben amd tarafındayım. (fanboy falan değilim anakart durumundan dolayı)
SSD başka yerden alacakmış.
Açıklama için saolun ben yinede tekrar bi açıklama yapayım. Lütfen ama lütfen ssd ve hdd önermeyin ben onları kendim buldum!!

Hocam yine benden bilgilisniz bişey diyemiyeceğim çünkü rx 550 zaten 4 gb hemde geçici, r3 3100 fiyatlarınada bakayım ona göre onuda alabilirim.
Peki ilerde alırsam hangi ekran kartına geçmeliyim?

İ 3 10100 f yerine i 5 10400 f daha iyi olmazmı ama yinede ben amd tarafındayım. (fanboy falan değilim anakart durumundan dolayı)

Açıklama için saolun ben yinede tekrar bi açıklama yapayım. Lütfen ama lütfen ssd ve hdd önermeyin ben onları kendim buldum!!
Hocam ekran kartı düşük olunca işlemci pek işe yaramaz eğer yakında yükseltirim demezseniz.

RAM'i 2 adet yap ve SSD çıkart bunu al.

Sonunda birisi düzgün bir sistem atmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı