5000 TL sistem önerisi

Efe92882

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Sahibinden uygulamasında hazır sistem bakıyordum. Kendim toplamak aklımda ama 2. el olarak toplayabilirim yani adamakıllı işlemci olmadığı için boşa gidiyor.
Sistem şöyle:
Anakart: MSI.
İşlemci: i7 7700.
RAM: 16 GB 2400 MHz 8X2.
Ekran kartı: 1050 Ti 4 GB.
SSD: 256 GB SSD.
PSU: 550W.
Bu sistem tam 5 bin TL.
Aklımda ekran kartını istemeyip fiyattan düşüp XFX RX 570 4 GB var, sizce alınır mı? İşlemci birçok ekran kartı desteklediği için bu sistemi istiyorum.

Bence alabilirsiniz fakat önceden BIOS yerine falan bakın termal macunları yenileyin çok ağır oyun oynamıyorsanız alabilirsiniz.

Bencede öyle AAA oyun oynamıyorum CS2 Zula Valorant MC gibi oyunları oynatır bence.

Hocam sistem almaya gerek yok o zaman zaten bu bütçede düzgün sistem bulamazsınız. Bilgisayarınıza bakım yaptırın. Termal macunlarını yenileyin. Gerekli güncellemeleri yapın (BIOS güncellemesi sürücü güncellemeleri vb.) Yapın. Kalan bütçe ile 2. elden işlemci veya sıfır bir işlemci alabilirsiniz. Oynadığınız oyunlar için sistem almak mantıksız.

Hocam sistem almaya gerek yok o zaman zaten bu bütçede düzgün sistem bulamazsınız. Bilgisayarınıza bakım yaptırın. Termal macunlarını yenileyin. Gerekli güncellemeleri yapın (BIOS güncellemesi sürücü güncellemeleri vb.) Yapın. Kalan bütçe ile 2. elden işlemci veya sıfır bir işlemci alabilirsiniz. Oynadığınız oyunlar için sistem almak mantıksız.
Benim sistemim yok ki almayı düşünüyorum

Yani fiyatına göre fena değil gibi. 7700 senin ihtiyacını karşılayacaktır. 570 ile CS2 de ucu ucuna bir performans alırsın bilgin olsun.
570 tartışmasız daha iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı