5000 TL Sistem önerisi

zxcuu

Centipat
İyi günler, arkadaşlar elimde 5 bın TL kadar bütçe bulunmakta. 2500TL'yi ekran kartına.
Ayirabilirim aklımda olan kartlar:

1660 Ti gaming/1660 Ti ROG STRIX.
İndirime girerse RTX 2060.
RX5700 de çok problem oldugu söyleniyor ama bilemiyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

İyi günler, arkadaşlar elimde 5 bın TL kadar bütçe bulunmakta. 2500TL'yi ekran kartına.

Ben olsam kesinlikle bunu alırdım.Ucunda bir sistem var yani bir site yüzünden istediğim pc'yi bırakmazdım açıkçası :D

Tavsiyeler için teşekkürler fakat vatandan toplayacagim itopyaya pek güvenmiyorum.
Kdv indirimini bekleyip önerdiğiniz sistemlere yakın bir sistem kurmaya çalışacağım.

Tavsiyeler için teşekkürler fakat vatandan toplayacagim itopyaya pek güvenmiyorum.
Kdv indirimini bekleyip önerdiğiniz sistemlere yakın bir sistem kurmaya çalışacağım.
bende vatandan almayı düşünüyorum ama bütçem olsa bu sistemi alırdım benim bütçem 4000, monitörde alıcam daha :(

Sorun çıkarsa yolla gitsin o paraya 6GB VRAM'li ekran kartı almak bence paranı çöpe atmak arkadaşın attığı sistemin kartını 5700 yapıp alabilirsiniz.
Böyle bir sistemi Vatandan 6k'ya yakın toplarsınız.

bende vatandan almayı düşünüyorum ama bütçem olsa bu sistemi alırdım benim bütçem 4000, monitörde alıcam daha :(
O kartta ısınma problemi var sanırım, o sisteme tereddutle bakiyorum ben.
Sorun çıkarsa yolla gitsin o paraya 6GB VRAM'li ekran kartı almak bence paranı çöpe atmak arkadaşın attığı sistemin kartını 5700 yapıp alabilirsiniz.
Aynı şekilde 5700de wattman hatası ve 1080p oyunlarda anlık donmalar oldugunu duydum. Bu yüzden tereddütteyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı