5000 TL Sistem Tavsiyesi(Monitör Dahil)

egemeny

Hectopat
Daha fazla  
Bu ay içerisinde yeni bilgisayar toplama kararı aldım, %90 oyun odaklı olacağı için tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

Oynadığım oyunlara gelecek olursak; PUBG, CSGO, LOL bu oyunlar çoğunlukla. En önemlisi PUBG tabiki sistemden tam verim almak istiyorum bu oyun için.

Monitör olarak BenQ 24" XL2411 ZOWIE 1ms/144Hz Full HD Gaming Led Monitör düşündüm 144 hz 1 ms uygun geldi ilk kriterim bu.

Intel odaklı mı Ryzen odaklı mı bu konuda da kafam çok karışık. i5-7500 çok övülüyor oyun konusunda, bu konuda da beni aydınlatırsanız ayrıca müteşekkir olurum.
16 GB RAM
GTX 1070 ekran kartına bütçe yetebilir mi pek beceremedim.

Son olarak parçaları toptancıdan alacağım bir miktar daha uyguna alabilme durumum var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_1293.JPG
IMG_1294.JPG
IMG_1295.JPG

Senin seçtiğin monitör gayet güzel. Bunlarla alırsan yaklaşık 5400 civarı olucak ama değer bence.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hatırı sayılır miktarda indirim alacağım için bütçeyi aşabilirsiniz.Sırf 5000 TL olmak zorunda değil. Başka tavsiyeniz varsa önerilere açığım.

Affınıza sığınarak konuyu tekrar gündeme getiriyorum. Belirttiğim üzere sistemi çoğunlukla oyun için kullanacağım fakat seçtiğim monitör fazla mı abartılı ? Devre ve yazılım programları kullanırken zorlanmakta istemiyorum. Monitörden bütçeyi kısıp ekran kartını yükseltebilir miyim ? Oyun oynarken çok etkiler mi ? PUBG oynayacağım çoğunlukla. Evimde bir monitör var fakat nereden baksanız 10 senelik.Özellikleri hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.
5000-5500 TL arası ayrıca sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı