Merhaba,sizcede 1650ti 5000tl için fazla değilmi?Şuna bakabilirsiniz hocam. Gayet güzel bir sistemdir. Bir arkadaş daha aldı çok memnun.
maalesef değmez ama ülkemizdeki şartlara göre arkadaşın dediği fiyata en uygunu bu. Ben biraz daha ekleyip tuf gaming 1650 super almasını tavsiye ederim.Merhaba,sizcede 1650ti 5000tl için fazla değilmi?
Merhaba, sizce de 1650 Ti 5000TL için fazla değil mi?
Ben 160s asus tuf seri bilgisayarı 4300 gibi bir fiyata almıştım 1 hafta önce civari felan fiyatları biliyorum ama okadar fark garip geldi gerçi amd ekran kartları 3.5dan 8k oldu normaldir .Şu anda ekran kartı fiyatları çok yüksek o fiyata gayet makul bence. İsterseniz sıfır fiyatlara bir kontrol edin.
maalesef değmez ama ülkemizdeki şartlara göre arkadaşın dediği fiyata en uygunu bu. Ben biraz daha ekleyip tuf gaming 1650 super almasını tavsiye ederim.
Ben 160s ASUS TUF seri bilgisayarı 4300 gibi bir fiyata almıştım 1 hafta önce civari falan fiyatları biliyorum ama o kadar fark garip geldi gerçi AMD ekran kartları 3.5'dan 8K oldu normaldir.
Bu fiyatlarda ekran kartı neden alınıyor acaba sadece miningcilermi alıyor yoksa hala.Geçen hafta ASUS ROG STRIX 1660 Super kartımı 5kdan sattım.
Daha iyi bir sistem toplarsa öpüp başıma koyarım. Ben sadece bir Öneri verdim. Yüzde yüz bunu almalısın demedim veya baskı da yapmadım. Arkadaşın kendi isteğine bağlı. Ama bence Bütçeyi biraz arttırıp daha kaliteli bir sistem toplaması daha uygun olacaktır.Ben 160s asus tuf seri bilgisayarı 4300 gibi bir fiyata almıştım 1 hafta önce civari felan fiyatları biliyorum ama okadar fark garip geldi gerçi amd ekran kartları 3.5dan 8k oldu normaldir .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.