5000 TL sistem tavsiyesi

Şu anda ekran kartı fiyatları çok yüksek o fiyata gayet makul bence. İsterseniz sıfır fiyatlara bir kontrol edin.
Ben 160s asus tuf seri bilgisayarı 4300 gibi bir fiyata almıştım 1 hafta önce civari felan fiyatları biliyorum ama okadar fark garip geldi gerçi amd ekran kartları 3.5dan 8k oldu normaldir .
maalesef değmez ama ülkemizdeki şartlara göre arkadaşın dediği fiyata en uygunu bu. Ben biraz daha ekleyip tuf gaming 1650 super almasını tavsiye ederim.

Ben 160s asus tuf seri bilgisayarı 4300 gibi bir fiyata almıştım 1 hafta önce civari felan fiyatları biliyorum ama okadar fark garip geldi gerçi amd ekran kartları 3.5dan 8k oldu normaldir .
Daha iyi bir sistem toplarsa öpüp başıma koyarım. Ben sadece bir Öneri verdim. Yüzde yüz bunu almalısın demedim veya baskı da yapmadım. Arkadaşın kendi isteğine bağlı. Ama bence Bütçeyi biraz arttırıp daha kaliteli bir sistem toplaması daha uygun olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı