5000 TL Sistem tavsiyesi

Garanti vermek zorunda zaten de, kullanım yeri itibariyle mini ITX kasalar için üretilmiş bir versiyondur. Grafik tasarım, render vb. işlemler üzerine kullanılır. İlla ki oyun da oynanır sonuçta RTX chipseti mevcut, performansına sözüm olmaz. Sadece tek fan oluşu soğutma sıkıntısı oluşturur. Öyle yüke gelmez. Kullanırken dikkatli olmak gerek. Size de tavsiyem sıcaklığı göz önünde bulundurun. Chipset yandığında garantiden faydalanamayabilirsiniz.
GPU Sıcaklık:83
GPU kullanım:93
(apex legends ultra ayarlarda)
Normal midir hocam ?

Ekran Kartı;
Galax GTX1660

İşlemci
Ryzen 5 1600

Anakart
Msi b450m Pro vdh Plus

Ram
8x2 Corsair Vegeance 3000MHz

SSD
Crucial 480GB

HDD
1Tb Seagate HDD

Kasa;
Mag Vampiric Msi

PSU
Fsp 600w 80+

Derli toplu eline hazır sistem geçsin istersen İtopya ya da Teknobiyotik gibi sitelerdeki hazır sistemlere bakabilirsin. Bütçende yer kalırsa seçeneklerden sistemi yükseltebilirsin.
Benim için GPU dersen şu karta bakabilirsin;

Bu sistemi işlemciyi Ryzen 5 2600 yaparak almak çok daha mantıklı olacaktır.

GPU Sıcaklık:83
GPU kullanım:93
(apex legends ultra ayarlarda)
Normal midir hocam ?
Apex bana göre bir kriter değil. Oyuna 1GB VRAM yeterli. 6GB minimum RAM gereksinimi. Yani eğer AC Odyssey, Origins, Batman Arkham Knight tarzında AAA oyunlardan sıcaklık verisi paylaşabilirseniz sevinirim. Çünkü merak ediyorum bu tek fanlı modellerin AAA oyun performanslarını ve sıcaklık değerlerini.

Garanti vermek zorunda zaten de, kullanım yeri itibariyle mini ITX kasalar için üretilmiş bir versiyondur. Grafik tasarım, render vb. işlemler üzerine kullanılır. İlla ki oyun da oynanır sonuçta RTX chipseti mevcut, performansına sözüm olmaz. Sadece tek fan oluşu soğutma sıkıntısı oluşturur. Öyle yüke gelmez. Kullanırken dikkatli olmak gerek. Size de tavsiyem sıcaklığı göz önünde bulundurun. Chipset yandığında garantiden faydalanamayabilirsiniz.
Arkadasın bahsettiği sistem bana da çok cazip gelmişti almayı düşünmüştüm ama forumda konu açınca tek fanli rtx2060 alınmaması gerektiğini anladım sonuçta güçlü bir kart ve tek bir fan yetmiyecektir şuan olmasa da belki 1 ay sonra ekran kartı 80 85 derecelere kadar çıkar

1. Alternatif, Ryzen 5 3600 ve GTX1660 Ti

Ekran Görüntüsü (19).png

Ekran Görüntüsü (20).png

2. Alternatif, Ryzen 5 2600 ve RTX2060
Ekran Görüntüsü (21).png

Ekran Görüntüsü (22).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı