5000 TL Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rahode

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bütçem 5000 TL oldu ve benim topladığımdan daha canavar bir tane bilgisayar toplamak istiyorum. O.C yapabilirim. !

Ses sistemi vs kullanmayacağın parçaları çıkararak, gerekirse işlemci ve ekran kartından düşerek liste yap, bakalım:

Üst Seviye Oyun Sistemleri

• İşlemci: Intel Core i7-4790K / AMD FX-9590
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 7 / ASUS Crosshair V Formula
  • Ekran Kartı: Powercolor R9 290X PCS+ / ASUS GTX780 Ti DirectCU II
Ortak Bileşenler

• Bellek: GSKILL RipjawsX 16GB (2x8GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: Samsung 840 Evo 250GB / WD Caviar Black 1TB
  • Ses Kartı: Creative SB ZxR
  • Hoparlör: Logitech Z-906 5+1
  • Monitör: ASUS 27” VG278HR
  • Klavye/Fare: Logitech G710+ Mechanical – Thermaltake TT Esports Black Element
  • Kasa: Corsair Graphite 760T
  • Güç Kaynağı: Cooler Master G750M 80+ 750W
  • Toplam: (Intel) 8900 TL (4191$) / (AMD) 9538 TL (4491$)

Sanki boş yere topluyoruz gibi geliyor ama neyse.
Ekran Alıntısı.JPG

UPS SSD'yi unutmuşum belleği 8gb düşürerek Sandisk 256Gb Ultra Plus Sata 3.0 Ssd (Okuma 530Mb / Yazma 445Mb) - Vatan Bilgisayar bunu alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman şunu savunmuşumdur alınabilecek eşiğin üzerinde sistemler fiyatı kadar bilgide ister. Yüksek maliyetli bir PC toplamak paradan önce deneyim ve bilgi ister açıkçası daha sonra deneyiminiz ve bilgi birikimimiz doğrultusunda toplayacağınız sistemin fiyat makul seviyelerin üzerine çıkar.
Bu bilgi ve birikime sahip kimseler de gelip burdan tam sistem toplaması yaptırmaz genelde. Zaten sistemini toplamıştır birkaç küçük donanımda o da fikir danışırlar. O yüzden rica ediyorum hiç kimsenin vaktini boşa harcayıp suistimal etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı