5000 TL Sistem Toplama

Shocklett

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'a yeni katıldım. Youtube'dan takip ediyordum, önerilerinizi almak için kaydoldum. Dediğim gibi oyun oynamayı seven bir kuzenim var bu yıl liseye geçti ailesi ödüllendirmek istiyor. Ben de onun gibi bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. Tek istediğim intel+ nvidia markalı cpu ve gpu. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca Ankara'da güvenilir pc toplayan yerleri de söylerseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar ilk başta 5000 TL yazdım fakat sanırım ailesi o kadar vermeyecek monitör vs dahil 3000 TL gibi düşünüyoruz.

Son düzenleme:

RAM bu olsa 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram - Vatan Bilgisayar bide ssd kingston yerine samsung olsa daha iyi olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD konusunda seçtiğim SSD 120 GB kategorisinde Samsung'dan daha yüksek okuma ve yazma hızı oranına sahip olduğu için Kingston seçtim. RAM konusunda istediğinizi seçebilirsiniz. Ancak CL değerinin 9 ' un yukarısında olmamasına dikkat edin. Daha ucuza bulduysanız onu seçin. Bu arada işlemci olarak i5 seçip ekran kartını daha yüksek seçebilirsiniz.

SSD konusunda seçtiğim SSD 120 GB kategorisinde Samsung ' dan daha yüksek okuma ve yazma hızı oranına sahip olduğu için Kingston seçtim. RAM konusunda istediğinizi seçebilirsiniz. Ancak CL değerinin 9 ' un yukarısında olmamasına dikkat edin. Daha ucuza bulduysanız onu seçin. Bu arada işlemci olarak i5 seçip ekran kartını daha yüksek seçebilirsiniz.
Tamam bende bu rami cl si düşük olduğu için önerdim ;)

Öncelikle çok teşekkür ederim öneriler için amd düşünmüyoruz ve konu başlığı 5000 fakat sonra mesajımda 3000 yaptım benden kaynaklı bir hata 3000 e i5 li bir sistem daha iyi olur gibi.Ssd de şart değil. CanberkOrtgen' in verdiği sistem kafama yattı.birkaç sorum daha olacak arkadaşlar: Yeni serilerin çıkmasına az varsa beklemeli miyim ve Ankara'da nerden distribitör garantisiyle parçaları edinebilirim?(vatan comp vb.)

Öncelikle çok teşekkür ederim öneriler için amd düşünmüyoruz ve konu başlığı 5000 fakat sonra mesajımda 3000 yaptım benden kaynaklı bir hata 3000 e i5 li bir sistem daha iyi olur gibi.Ssd de şart değil. CanberkOrtgen' in verdiği sistem kafama yattı.birkaç sorum daha olacak arkadaşlar: Yeni serilerin çıkmasına az varsa beklemeli miyim ve Ankara'da nerden distribitör garantisiyle parçaları edinebilirim?(vatan comp vb.)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :) Bende Ankarada oturuyorum. Vatan Bilgisayarda toplatabilirsin. Ve bütçe konusunda 3000 TL ' de olsa önerdiğim sistemin ayarında yine toplanabilir. İşlemciden ve anakarttan kısılarak 3000 TL ' yede yine bu ayarda sistem toplanır. SSD ' ye dediğiniz gibi çok gerek yok. Ancak yüksek bütçelerde SSD bulunması güzel oluyor. Ve 3000 TL bütçeyede konulabilir. Kasadanda kısabilirsiniz. Ancak önerdiğim kasa ileriye dönük bir kasa. İçinde 750W PSU var. Ve modern bir kasa. Soğutması, kablo dolaşımı çok iyi tasarlanmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı