5000 TL Sistem

z 11 neo çok hoşuma gidiyor ama kırmızı ledlisini bulamadım. Z11 plus alsam onun görünüşü daha iyi sanki emin olamadım. Bana kalsa dark n10 alacağım ama o da stoklarda yok. Penceresi ve iç hacmi geniş kasa lazım.

Dark N 10 malzeme kalitesi olarak Z 1 NEO ile aynı diyebilirim. Z 11 NEO yerine ben de Z 11 Plus alırdım hava sirkülasyonu daha iyi. Z 11 NEO'nun hava girişi daha az.

Z 11 plus al hem istediğin gibi kırmızı LED modeli var hem de hava akışı çok iyi. Daha fazla fanla geliyor hava giriş çıkışları daha fazla vesaire.

Everest alma diyorlar.

Dostum fazla zorlama benim topladığım sistemi al tam performans garantisi veremem x 16 hızında olduğunu tescilledi isen al benim sistemi, 250 lira daha kalıyor onla da Z 11 plus al. 600 W 80+ yeterlidir 980 Ti için. En ucuz 980 Ti game ekstrada oradan al.

Son olarak kasayı soracağım. plusta pencere dahamı dar kasa çaprazımda duracak içini rahat görebilmem lazım. O yüzden dark n10 penceresi geniş diye onu alacaktım. Bununki dar gibi geldi içeri iyi gözükür mü ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı