5000 TL sisteme ekran kartı ve monitör önerisi

Yazdığınız PSU 80+ olmalı galiba yanılmıyorsam. Ekran Kartını ise gtx 1070 Gaming Z almayı bile düşünüyorum. Çünkü aralarında fazla fiyat farkı yok gibi.

Fiyatı çok fazla yukarıya çekmek istemiyorum ve daha Monitör,Klavye ve Mouse gelicek. Zaten 5000 TL gibi bir sistem benim için Maximum seviyede neredeyse. Bütçeyi de düşünmek zorundayım. Ama biraz fark verip dediklerini yapmak daha doğru olacaktır tabi ki.

E Gaming X ve Z modelleri arasında 150 liraya yakın fark var, sırf ekran kartında en üst modele sahip olayım düşüncesi gütmek yerine diğer bileşenlere de önem vermen gerekiyor.

Güç kaynağı olarak attığım EVGA modelinin altına inme derim. Yoksa Aerocool da yetmesine yeter ama mesele sadece yetmesi değil.

Evet doğru söylüyorsun Gaming X yeterli olur bu seviyede. Diğer bileşenleri de düşünmeliyim. Ama Monitör kısmında işim zor G-Sync alamasam bile 144Hz fiyatları da yüksek şekilde.

G-Sync olmasına gerek yok Monitör'ün. Zaten o kadar bütçem de yok. Ama 144Hz'in fiyatları da yüksek. Nasıl bi yol izlesem bilemedim. Sistem'i yazdım zaten belki ordan bişeyleri kısıp tamamlanabilir diye düşünüyorum.

Msi Gtx 1070 için 75Hz Monitör işimi görmez mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı