5000 TL sisteme ekran kartı ve monitör önerisi

Yaklaşık 1 ay sonra sistem yoplayacağım. Bütçem de yaklaşık 5000 tl.
https://www.itopya.com/Mars-M1070GX...GB-16GB-DDR4-240GB-SSD-1TB-Gaming-Bilgisayar/
Bu sistem nasıldır? Aynı fiyata daha kaliteli sistem toplanır mı? Ve amd vega serisi ne zaman çıkacak? Teşekkür ederim şimdiden...
Ayrı bir konu açıp etiketlersen beni sana orada yardımcı olabilirim, arkadaşın konusunu dağıtma bence.

Yani Maximum 5000TL biraz aşılabilir ama bütçeyi de düşünmek lazım 5000TL 6000TL az para değil.

@FantastikTürk @Nazım Paşa @ShadYaqz yorumlarını da bekliyorum.
Eğer 6000 TL çıkarsanız canavar gibi bir bilgisayar dizilir.

Resimde işlemci yok sinerjinin stoklarında tükenmiş ama ryzen 5 1600 alın ve yaklaşık fiyatı 950 TL.
Almadan önce en ucuz AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek İşlemci fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu

Ayrı bir konu açıp etiketlersen beni sana orada yardımcı olabilirim, arkadaşın konusunu dağıtma bence.

Eğer 6000 TL çıkarsanız canavar gibi bir bilgisayar dizilir.

Resimde işlemci yok sinerjinin stoklarında tükenmiş ama ryzen 5 1600 alın ve yaklaşık fiyatı 950 TL.
Almadan önce en ucuz AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek İşlemci fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
Eğer bir şekilde bir yerlerden kısman gerekiyorsa SSD' yi sonradan ilave edersin. O SSD' nin fiyatı yaklaşık 450 TL

Dosya Ekleri

• gtx.png
    gtx.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 102
Selam arkadaşlar,

Konuya bir güncelleme getirmek istiyorum. Konuda yazmış olduğum sistemi henüz toplamadım. Fiyat olarak ise bütçem 6000 Max. 7000 TL'dir. Düşündüğüm sistemi yazacağım yorumlarınızda bekliyorum

Düşündüğüm Sistem:

• Ryzen 5 1600
  • Asus Prime B350 Plus (fiyat bakımından uygun olduğu için tercih ettim)
  • CORSAIR 16GB (2X8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000Mhz CL15 Dual Kit Ram
  • 1 TB HDD (veya 500 Gb. da olabilir.)
  • Samsung 250GB 960 EVO M.2 Sata NVMe SSD
  • Asus veya MSİ Nvidia GTX 1060 6 Gb.
  • COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
  • Kasa çok fark etmez fakat kötü de birşey olmasını istemiyorum.
MONİTÖR:
Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved VA IPS Monitör

sistem budur tekrar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı