5000 TL telefon önerisi

Ben olsam OnePlus 7 Serisinden alırdım. İnternette satılıyor. 4.000 TL ye OnePlus 7 Pro aldım. Üst seviye bir telefon. Bu bütçe ile Apple ailesinden Iphone 8 veya X falan gelir (temiz ikinci el). Yakınımda Iphone 8 var, sürekli karşılaştırma yapıyoruz. Benimki bir çok yönden tokatlıyor. Kıyas ettiğimiz şey fiyat arkadaşlar; android vs ios değil. Tercih sizin.

Bence a10 fusion ve a9 işlemcileri aynı senede güncelleme desteğini kaybederler gibime geliyor (iOS 14 olur O’da tahminimce), a11 Fusion’in ise bir sene fazlası var güncelleme desteği olarak. Eğer güncellik önemli ise iPhone 8, Erkan ve batarya gibi etkenler önemli ise 7+ almanızı öneririm. (Bana kalsa hiçbirini önermem gidin s10e vs alın)

Bence a10 fusion ve a9 işlemcileri aynı senede güncelleme desteğini kaybederler gibime geliyor (iOS 14 olur O’da tahminimce), a11 Fusion’in ise bir sene fazlası var güncelleme desteği olarak. Eğer güncellik önemli ise iPhone 8, Erkan ve batarya gibi etkenler önemli ise 7+ almanızı öneririm. (Bana kalsa hiçbirini önermem gidin s10e vs alın)
S10e fiyatları neden çok farklı siteden siteye? Bi yerde 4500 başkasında 5500-6500 civarı :) kısaca trendyolda 4500tl iken vatan ve mediamarkt da 6500tl ? Trendyoldan almak güvenilir olur mu ?

S10e fiyatları neden çok farklı siteden siteye? Bi yerde 4500 başkasında 5500-6500 civarı :) kısaca trendyolda 4500tl iken vatan ve mediamarkt da 6500tl ? Trendyoldan almak güvenilir olur mu ?
Ya ithalatçı garantilidir (Samsung TR garantisi hiçbir işe yaramıyor zaten) yada zam yapılmıştır ama her site o zama uymamıştır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı