5000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5000
Infinix 11S'in ekranı da işlemcisi de daha iyidir. Ki Note 10 Pro ikisinden de daha iyidir.

Yanlış. Infinix'in belki tek avantajı işlemcisi olabilir ki o bile çok küçük bir performans farkı yaratıyor. Ki TCL 30+ bile alınabilir Infinix yerine ama şu an 5000 bandının en iyisi olan ve halihazırda sıcak fırsat olan tecno spark 9 Pro tercih etmek çok daha karlı olacaktır.

Hocam Note 10 Pro bütçeyi aşıyor. Infinix'ın YT'de doğru düzgün incelemesi yok. Tecno'nun tek ısınamadığım işlemci ve ekran. @hudson51 @Damon Salvatore @SEMIKAANCAKIR

Tecno'nun ekranı 5000 bandının bence en iyisi hocam. 60 Hz'lik Full HD+ (1080x2460) 407 PPI'lık bir ekran var ve yeni bir IPS LCD kullanılmış telefonda. İşlemci olarak ise MediaTek Helio G85 kullanıyor. Oyunlarda orta ayarlarda sizi sorunsuz götürecektir. Pek tabii aşırı zorlarsanız ısınma gibi şeylerden de birkaç kullanıcı forumlardan bahsetmiş ama aşırı yüksek grafikli oyunlarda bu ortaya çıkmış.

Pek tabii gönül ister ki bu fiyat segmentin de Samsung vs önerelim ama birkaç araştırmama göre tecno kullanıcıları özellikle bu telefonda pek sorun yaşamamışlar. Şahsen alsam Infinix veya TCL yerine tecno alırım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı