5000 TL Telefon ve Dizüstü Bilgisayar Önerisi

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.293
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Yakın zamanlarda bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Ailemin verdiği limit 2500-3000 TL civarı çünkü bir de telefon alacağım. Birinci sorum telefon için Samsung Galaxy Note3 istiyorum. Genellikle müzik ve oyun oynayacağım. Sizce uygun bir telefon tercih ettim mi? Bildiğiniz üzere bir de Gear'ı var şu Note3’ün. Bu saati almaya değer mi. Babam istersem alabileceğimi söyledi. 2. sorum ise dizüstü bilgisayara karar verememiş olmam. Aslında bir gamebook istiyorum ancak 3000 TL civarına bu pek mümkün değil. Yazın çalışıp yaklaşık 2000 TL para biriktirme şansım var. Toplamda 4500-5000 TL limitim olacak. Notebook için genellikle oyun ve müzik için kullanacağım yine. Battlefield 4, LoL gibi oyunları sıkıntısız ultra mümkünse açabilecek bir gamebook için para biriktirmeli miyim? Ya da 3000 TL’lik limitimi kullanıp daha düşük seviye bir bilgisayar mı almalıyım. Eğer paranı biriktir derseniz 5000 TL civarına bir gameook önerir misiniz? Benim gönlüm MSI GS70’ten yana. Siz ne düşünüyorsunuz?

Telefon olarak LG G3 veya Galaxy S5 alabilirsin. Note 3 biraz büyük bir cihaz. Dizüstü olarak ise Battlefield 4 Ultra ayarlarda oynamak istiyorsan MSI Dominator Pro SuperR GT60 2PE-637TR modeline bakmanda fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı