- Makaleler
- 3
Vatan'da en ucuz 1050TI 900TL. Cidden 900TL'ye 1050TI alacak mısın?
O zaman bu iki sitemden hangisini aliyim senin yapmadığın sistem daha ucuza geliyo.(Amd ryzen 5 1400 eklicem ona)Vatan'da en ucuz 1050TI 900TL. Cidden 900TL'ye 1050TI alacak mısın?
İkisi de aynı fiyata grliyo galiba 4900 gibi bir şey oluyorlar ve buna da bu kadar para vermek garip geliyo gtx 1050tiyi alırsam kazık mı yiyorum şimdiO zaman bu iki sitemden hangisini aliyim senin yapmadığın sistem daha ucuza geliyo.(Amd ryzen 5 1400 eklicem ona)
Kasanın boyutu küçük olursa benim içi daha iyi olur zaten çok büyük bir alanım yok.İki sistem de güzel. O sistemdeki SSD'yi Samsung 850 Evo ile değiştirin. Kasa sana küçük gelmezse o sistemi alabilirsin. Benim seçtiğim kasanın içi daha ferah ve mavi ledli fanları var.
Bide o sistemdeki anakartı MSI A320M GAMING PRO ile değiştirsem olur mu ? Bütçe azalsın diye diyorum.İki sistem de güzel. O sistemdeki SSD'yi Samsung 850 Evo ile değiştirin. Kasa sana küçük gelmezse o sistemi alabilirsin. Benim seçtiğim kasanın içi daha ferah ve mavi ledli fanları var.
Önerdiğin anakartı alıyorum ssdyi 120gb yaptım daha da kısmam gerekirse hiç almam yardımların için sağol.Fiyat düşüşün istiyorsan SSD'yi çıkarabilirsin. R5 serisine A320 anakart almanı önermem. Fakat anakartı Asus Prime B350M-A alabilirsin.
120GB SSD bir işini görmeyecek hiç almaman daha iyi olucaktır. Anakart olarak A320 alabilirsin, Ryzen 5 1400 yüksek O.C kabileyeti olan işlemci değil kaldı ki siz O.C yapıcak bilgi sahip değilsiniz. Birkaç portu fazla diye fazla para vermeyin madem bütçeden kısıyoruz tam kısalım. Kasa olarak benim dediğimi alırsanız daha uyguna gelir, arkadaşın attığı daha pahalı ama daha kaliteli. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali para kısıyorsak bişeylerden kayıp yaşıcaz.Önerdiğin anakartı alıyorum ssdyi 120gb yaptım daha da kısmam gerekirse hiç almam yardımların için sağol.
120GB SSD bir işini görmeyecek hiç almaman daha iyi olucaktır. Anakart olarak A320 alabilirsin, Ryzen 5 1400 yüksek O.C kabileyeti olan işlemci değil kaldı ki siz O.C yapıcak bilgi sahip değilsiniz. Birkaç portu fazla diye fazla para vermeyin madem bütçeden kısıyoruz tam kısalım. Kasa olarak benim dediğimi alırsanız daha uyguna gelir, arkadaşın attığı daha pahalı ama daha kaliteli. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali para kısıyorsak bişeylerden kayıp yaşıcaz.
Zalman R1 den bahsediyoruz kötü olma ihtimali yok, sadece XIGMATEK Frontlıner kadar kullanışlı ve şık durmuyor. Malzeme kalitesi olarak bir fark yok. Güç kaynağı olarakda 80+ sertifakalı değil, sistemin fazla güç tüketmediği düşünülürse bu da bir sorun değil. Fiyatta bariz bir düşüş yaşamış olmalısnız.O.C'nin ne olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten hiç yapmam da. 120gb ssd yetmez dediniz bende tamamen çıkardım şimdiki fiyat iyi gibi olmadı önerdiğiniz anakartı sistemdeki anakart ile değiştiririm.Attığınız kasa da öyle çok kötü bir kasa değil dimi bütçeyi kısçaz diye de kötü bir şey almıyalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.