5000 TL'lik AMD FX 9590 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amd sistem 3000 lira üstü sistemlerde pek akıl kari değil. i5 4690k ya da i74790k bu ikisi arasında bir tercih yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 9590 alıpta elektirik faturasını düşünemiyorum.:uyan:

Her gün video render edenler o kadar oc yapmaz iken senin yapma amacın ne. Birde ilk soruma cevap vermedin. Diğer msi konusunda ise bana yansıyan hiç bir faciası olmadı sende ne gibi bir facia oldu.
Evet 2. hesabım yetkileri sınırlamışlar.
Bu arada bir arkadaşımın gaming laptopu vardı isminden de anlaşılacağı üzere üst düzey bir laptop idi.
Aşırı ısıdan dolayı battlefield 3'ü medium bile oynatamıyordu.
Ve bu ısı sorunu msi'ın bir çok laptopunda vardı. Msi tarafından laptop kullanmadıysan yada görmediysen tabi sıkıntı göremezsin.

Laptoplar internette gezerken bile ısınıyor oyun oynarken soba gibi olurlar.

Laptoplar internette gezerken bile ısınıyor oyun oynarken soba gibi olurlar.
Benim kastettiğim Msi'ın tırnak içinde ''gaming'' adı altında (yok tek tuşla fanlar borozan oluyor.) Gibi tabirleriyle sattığı laptop.
Ama gelelim işin aslına bf3 açınca ekran kartı 100 derece :)

Benim sadece msi ge60 modelini deneme şansım oldu ve onda ise oyunda 30 dakika sonra hafif ses yapıyordu. Başka bir sorun ole karşılaşmadım. Burada bir çok modeli var ve msi firması tek ürün yüzünden suçlanamaz.

Yani Ben sadece bir tane laptop ürününe bakmış olsam da. Msi firmanın hepsi bir arada bilgisayarı, anakartı ve ekran kartlarını kullandım. En azından şunu biliyorum. MSi markasının gaming ibaresinde ona değer bir şeyler var. Gigabyte gibi boş gaming yazan şeyler sunmuyorlar piyasaya.
Memnun olanlarda çok. MSI GE70 2PC-291XTR Incelemesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı