5000 TL'lik AMD FX 9590 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pentium'un 20. Yıla çıkardığı işlemciyle asla bir 4690 K performansına ulaşamazsın. Bütçen varsa en iyisi intel topla.

9590 mı amd islemcide fx 8350 den sonrasi israf. 5000 tl butceyede bunu almak olmaz. Sen diyorsun ki islemciye o kadar veremem diyorsun fakat anakarta 800 tl gibi bir mebla veriyorsun. İntelde bu tam tersi diyebiliriz.

5000 tl'lik sistemde amd işlemci kullanırsanız size gülerler. :)

Intel tavsiyeleri üzerine böyle birşey çıkardım.
Bileşenleri daha ucuza getirmek için vatan dışında nereden satın almam gerekir ?
Sıvı soğutucu dahil 5'e bitirmek istiyorum.

Intel Sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston V300 SSD alma. Sıkıntılıymış. Ayrıca i5'e gereksiz diyorsun. Bu sistemde sadece oyun oynanacakmış. Öyleyse i7 şart değil. i5 gayet işini görür. Soğutucu olarak ise Hyper 212 Evo tavsiye ederim.

o fiyata 4690K ve gaming serisi bir anakart alırsın. En azından verdiğin paraya değer. Burda hiç kimse o bütçeye AMD önermez. Hele ki 9xxx serisi kesinlikle önerilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci: Intel Core i5-4790K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 5
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970 TwinFrozr V Gaming 4G / Evga GTX 970 ftw acx 2.0
  • Bellek: 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper T4
  • Sabit Sürücü: WD Caviar Blue 1 TB 7200 Rpm
  • Ses Kartı: Anakartla tümleşik
  • Monitör: AOC i2369V 23″
  • Kasa: Gigabyte sumo y
  • Güç Kaynağı: 80PLUS 7o0W
Bu arada intel almak senin için en doğru yok. Amd almak seni kurtarmaz. Fazladan elektrik faturası, daha fazla ısınan sistem ve daha gürültülü bir sistemden başka bir şey kazandırmaz sana. Yani Amd alarak her şeyden kaybediyorsun. İntel daha güncel, daha az ısınıyor, Daha az güç çekiyor. Bu nedenle'de soğutmak için fanlar deli gibi dönmüyor. Güncel intel işlemcilerde ram'ler ayrı işlemci ayrı oc yapılıyor.

Bak kardeşim daha önce AMD işlemci kullandım.
Intel 4590 kullanıyorum şuan 3.3 GHZ 6MB önbelleği var.
Sapphire R9 280 ekran kartım var
Kaldırmadığım oyun yok very high yani ultra'da sana önerim bu sisteme
AMD işlemci takma ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı