5000 TL'ye ASUS ROG STRIX RTX 2060 alınır mı?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Tertemiz kullanmış. Testleri ve kontrolu yaptıktan sonra alabilirsin.

Adam sizden kart önerisi istemiyor.

Anlaştıysanız neden konu açtınız? 4300TL olursa alınması daha mantıklı.

Asla alınmaz bu kartın piyasası 4K bandı. 5K ya RX6600 alinir 3060 dengi. Ne kadar AMD istemesenizde bu fiyat çok kazık hocam alınmaz.
Sıfır Arc A750 daha iyi değil mi?

Kim demiş AMD kartlar sorun çıkartıyor diye çok eskide kaldı artık o sorunlar 6600 hem daha güncel hem de 2060tan çok daha iyi performans veren bir kart.
Bakınız bende biliyorum RX6600'ün kas gücü olarak daha güçlü bir kart olduğunu fakat NVIDIA'nın sunduğu teknolojik özellikleri ve driver'ını daha çok seviyorum. Şu zamana kadar kullandığım bütün GPU'lar AMD'idi ve ne tesadüfse bütün kronik sorunları yaşadım. Artık AMD GPU'ların yüzünü dahi görmek istemiyorum inanın. 3 GB VRAM'a sahip GTX 1060'a sahiptim o bile daha stabil çalışıyordu.

Daha ucuza getirebilir o halde 2060'ı.
Tabii adamla çoktan anlaştıysa bize bir şey demek zaten düşmez.
Sahibinden üzerinde param güvende ile 4500'e falan satıyorlar param güvende hizmet bedelini de ele alırsak 5000 TL'ye geliyor.

Bakınız ben de biliyorum RX6600'ün kas gücü olarak daha güçlü bir kart olduğunu fakat NVIDIA'nın sunduğu teknolojik özellikleri ve Driver'ını daha çok seviyorum. Şu zamana kadar kullandığım bütün GPU'lar AMD'idi ve ne tesadüfse bütün kronik sorunları yaşadım. Artık AMD GPU'ların yüzünü dahi görmek istemiyorum inanın. 3 GB VRAM'a sahip GTX 1060'a sahiptim o bile daha stabil çalışıyordu.

Sahibinden üzerinde Param Güvende ile 4500'e falan satıyorlar Param Güvende hizmet bedelini de ele alırsak 5000 TL'ye geliyor.

Hocam 6600 sorunlu bir kart değil ve 2060'a göre çok daha güçlü. Hem daha ucuza alıyorsunuz hem de daha performanslı. 5K ya 2060 bence parayi çöpe atmak olur.

Bakınız ben de biliyorum RX6600'ün kas gücü olarak daha güçlü bir kart olduğunu fakat NVIDIA'nın sunduğu teknolojik özellikleri ve Driver'ını daha çok seviyorum. Şu zamana kadar kullandığım bütün GPU'lar AMD'idi ve ne tesadüfse bütün kronik sorunları yaşadım. Artık AMD GPU'ların yüzünü dahi görmek istemiyorum inanın. 3 GB VRAM'a sahip GTX 1060'a sahiptim o bile daha stabil çalışıyordu.

Hocam sizin kararınız istediğin kartı alabilirsiniz render yapmıyorsanız NVIDIA'nın sundu hemen her teknolojinin karşılığı AMD kartlarda da var ayrıca 6 GB VRAM ileride sorun çıkartabilir yaşadığın sorunlara gelirsek RX 5000 serisi ve altında WattMan hataları vardı onlardan bahsediyorsunuz sanırım 6000 ve 7000 serisinde şu ana kadar hiçbir sorunlar karşılaşmadım güncel driverları kullandığınız sürece sizde de sorun çıkmayacaktır.

Kim demiş AMD kartlar sorun çıkartıyor diye çok eskide kaldı artık o sorunlar 6600 hem daha güncel hem de 2060TAN çok daha iyi performans veren bir kart.

Bu kartların PSU ve RAM konusunda uyuşmazlık çıkardıgı için WattMan yediğini bilmeyen kalmadı sanırsam ve hayır AMD de hala driver sorunu var RX 7600 sistem topladım gecen hafta ve birkaç WattMan hatası ile de karşılaştım. İlla BIOS'tan ayar yap şunu yap vs uğraşamadım iade edip mecbur 3070 Ti aldım ama şunu da diyeyim illa herkes yaşacak diye bir şeyde yok illada herkes sorunsuz kullanacak diye bir şey de yok bu algıdan çıkın AMD öncelikle yapısını yapısını değiştirmesi lazım driverla olacak iş değil yıl olmuş 2024 hala driver sorunu var şu kartların biçogunda. Yeni çıkan Intel bile şu an çok daha iyi yerlerde yapılmaz diye bir şey yok yapan yapıyor tavsiyem Arc A750 şu an RX 6600'den daha iyi oldugunu düşünüyorum driver olarak da.

Sahibinden üzerinde Param Güvende ile 4500'e falan satıyorlar Param Güvende hizmet bedelini de ele alırsak 5000 TL'ye geliyor.

RTX 2000 ve 3000 serisini almak tamamen saçmalık. Çünkü aynı işlemi Radeon serisi kartlarda da yapabilirsin. Ancak 4000 serisi deseydin. 11/10

Hocam 6600 sorunlu bir kart değil ve 2060'a göre çok daha güçlü. Hem daha ucuza alıyorsunuz hem de daha performanslı. 5K ya 2060 bence parayi çöpe atmak olur.
Haklısınız, driver problemleri çözüldü.

2060 ne? Tarihi eser mi? Kartı böyle kötülemeniz kötü. Arada olsa olsa 10 20FPS fark var. Şahıs AMD kartı almak istemiyor gidin 3060 önerin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı