5000 TL'ye ASUS ROG STRIX RTX 2060 alınır mı?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Kanka az önce mesajımı iyi oku diyordun şimdi sen okumuyorsun. Arkadaşın iyiliği için konuşuyorum. Sende diyorsun ki ilgilendirmez. O zaman konu açmasın kanka böyle mantık mı var ya? Parasını en iyi şekilde harcasin diye konuşuyoruz burada. Alsın ne istiyorsa karışmıyorum. İsterse 5 k ya GTX 950 alsın.

Dostum senle daha fazla konuşmayacağım çünkü anlamıyorsun.
Konu sahibi AMD istemiyorum demiş. Sen RX 6600 alın paranıza yazık olmasın gibisinden şeyler diyorsun.

Adamın hangi kartı alacağı seni ilgilendirmez isterse gider GT 1030 Alır seni ne ilgilendirir? 2060 istiyor 2060 alacak. Burayada yazıyor alayim mi diye sizden fikir istiyor ne taktın bu kadar? Konu başlığında AMD kart istemiyorum demiş sen RX 6600 diyorsun.

Öncellikle 2060'ı 4300 ila 4000TL'ye alacaksa alması daha mantıklı. O fiyata alamıyorsa Pre Pro ve görüntü düzenleme uygulamaları kullanmıyorsa Arc rotası oldukça iyi. Support'u oldukça ilgili.

Kafamdaki ekran kartı RTX 2060 veya RX6600. fakat AMD ekran kartlarında çok fazla sorun yaşadığım için RTX serisini istiyorum
Dostum senle daha fazla konuşmayacağım çünkü anlamıyorsun.
Konu sahibi AMD istemiyorum demiş. Sen RX 6600 alın paranıza yazık olmasın gibisinden şeyler diyorsun.
Farkındaysanız "RX 6600'e sıcak bakmıyorum" demiş. Almam dememiş. Ayrıca konu sahibi RX 6600'de oluşan durumlar artık düzeldi. Eskiden toy olmalarından ötürü driverlar sorunlu oluyordu ancak düzeldi. Ayrıca FSR teknolojisi kötü olsa da AFMF diye ortalama bir teknolojiye sahipler. Her oyunda kare oluşturma teknolojisini açabiliyorsunuz. Bu teknoloji NVIDIA kartlarda sadece 4000 serisinde mevcut.

Ek: AMD kartlarda XeSS adlı harika bir teknolojiyi açabiliyorsunuz. Özetle, FSR'ın Intel tarafından yapılan alternatifi.

Son düzenleme:
7 sene RX 570 8 GB kullandım sadece ve sadece 3 kez hata aldım.

Arc A750 kullandım ve RX 6600'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Witcher 3'te oyun oynarken oyuna pencereli ekrana girer gibi giriyor ve renk gamotu aşırı düşük. Bu sorunlar haricinde kart çok iyi.

AMD'ye kıyasla daha hızlı gelişiyor en azından ve eskiden kullandıgınızı var sayarsak belki düzelmiştir diye düşünüyorum ama Intel'de bir NVIDIA driverına sahip değil AMD ve Intel NVIDIA driverı olmaları için çok gelişmesi lazım. Bu rekabet hoşuma gidiyor benim kullanıcıyı mutlu etmek için her şeyi yapıyolar.

Öncellikle 2060'ı 4300 ila 4000TL'ye alacaksa alması daha mantıklı. O fiyata alamıyorsa Pre Pro ve görüntü düzenleme uygulamaları kullanmıyorsa Arc rotası oldukça iyi. Support'u oldukça ilgili.

Farkındaysanız "RX 6600'e sıcak bakmıyorum" demiş. Almam dememiş. Ayrıca konu sahibi RX 6600'de oluşan durumlar artık düzeldi. Eskiden toy olmalarından ötürü driverlar sorunlu oluyordu ancak düzeldi. Ayrıca FSR teknolojisi kötü olsa da AFMF diye ortalama bir teknolojiye sahipler. Her oyunda kare oluşturma teknolojisini açabiliyorsunuz. Bu teknoloji NVIDIA kartlarda sadece 4000 serisinde mevcut.

Ek: AMD kartlarda XeSS adlı harika bir teknolojiyi açabiliyorsunuz. Özetle, FSR'ın Intel tarafından yapılan alternatifi.

Bu konuda haklısın 5000TL'ye 2060 kazık. Onun yerine AMD iyi tercih ama ben AMD'ye kötü demiyorum konu sahibi AMD istemiyor diyorum.

AMD'ye kıyasla daha hızlı gelişiyor en azından ve eskiden kullandıgınızı var sayarsak belki düzelmiştir diye düşünüyorum ama Intel'de bir NVIDIA driverına sahip değil AMD ve Intel NVIDIA driverı olmaları için çok gelişmesi lazım. Bu rekabet hoşuma gidiyor benim kullanıcıyı mutlu etmek için her şeyi yapıyolar.

A750 ekran kartını 1 ay önce kullandım. Rekabet beni de mutlu ediyor. Bazen içimden "Yiyin köftehorlar birbirlerinizi!" diyesim bile geliyor.

Baya bir tartışma oluşmuş. RX6600 2. elde sanki zor bulunuyor. Satanlar ya çok ucuz ya da pahalı satıyor. Hala araştırmadayım. RTX 2060 6 GB VRAM dolayısıyla beni bir düşünceye soktu. İleride sıkıntı olabilir gibi.

Bayağı bir tartışma oluşmuş. RX6600 2. elde sanki zor bulunuyor. Satanlar ya çok ucuz ya da pahalı satıyor. Hala araştırmadayım. RTX 2060 6 GB VRAM dolayısıyla beni bir düşünceye soktu. İleride sıkıntı olabilir gibi.

Bu bütçeye alınabilinecek bunlar hocam RX 6600 ya da Arc A750 ya da 1080 Ti bulursanız temiz.

1080 Ti'a maalesef güç kaynağı yetersiz kalıyor.

Tek çare o zaman RX 6600 veya Arc A750 ama şöyle bir şey de var azıcık bütçeyi arttırırsanız RTX 2070 bulabilirsiniz yanlış bilmiyorsam 3060a yakın bir güce sahip hatta daha güçlü diye biliyorum ben kendım bizzat kullanıyorum ve memnunum ayrıca driver ile de 1 tane sorun almadım ama temiz ve açılmamış kart alırsanız daha iyi olur kendiniz de içini açıp temizlersiniz hem ya da memnun ederse ısısı öyle de kullanır 1 2 sene sonra da satarsınız açılmamış temiz diye daha yüksek fiyata koyarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı