5000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Bütçe
5000
Hocam 2. ele sıcak bakmıyorum. Bana bilgisayar lazım en az 4 sene kullanacağım. Onun dışında kullanmadığım zamanlarda mining de yapacağım.

Hocam siz bu bütçe ile neredeyse imkansıza yakın şeyler istiyorsunuz. Bu bütçeye bir sistem sizi 4 sene götürmez. Götüreceği şey de Online rekabetçi oyunlar. Ayrıca mining kartın ömrünü ve performansını yer ve garanti dışı kalmasını sağlar haberiniz olsun. Sıfır Xbox Series S alıp kalan paraya 3 yıllık Game Pass ulti alsanız size 6 sene oyun oynatır o konsol ve Xbox 23-24 tane oyun stüdyosu aldı ve çıkacak tüm oyunlar ilk günden Game Pass'e eklenecek. Bu fırsatı değerlendirin bence. Ayrıca1 tane kartla öyle iyi para kazanamazsınız.

Hocam siz bu bütçe ile neredeyse imkansıza yakın şeyler istiyorsunuz. Bu bütçeye bir sistem sizi 4 sene götürmez. Götüreceği şey de Online rekabetçi oyunlar. Ayrıca mining kartın ömrünü ve performansını yer ve garanti dışı kalmasını sağlar haberiniz olsun. Sıfır Xbox Series S alıp kalan paraya 3 yıllık Game Pass ulti alsanız size 6 sene oyun oynatır o konsol ve Xbox 23-24 tane oyun stüdyosu aldı ve çıkacak tüm oyunlar ilk günden Game Pass'e eklenecek. Bu fırsatı değerlendirin bence. Ayrıca1 tane kartla öyle iyi para kazanamazsınız.
Hocam bende zaten ps 3 var ama kullanmıyorum neden kullanmadığım bir cihazı istiyim.

Hocam bende zaten PS 3 var ama kullanmıyorum neden kullanmadığım bir cihazı istiyim.

Hocam üstünden 2 nesil geçmiş. Şu an bende olsa PS3 bende kullanmazdım yani. Hangi oyunları oynayacağınıza göre kararınızı verin bence. Bende yeni PC toplamak istiyorum ama fiyatlar ortada. O paraya Series X ve iki kol ve Game Pass alırım yani. Şu anda PC toplamak aşırı mantıksız duruyor.

Temmuza kadar toplanırsa i5 10400F sistem toplama imkanı var arkadaşlar. Ama i3 10100F alması daha mantıklı olur, diğerlerine de ayırması gerek.

Hocam bir şey soracağım bir sistem önerebilir misiniz linkli bir şekilde ayrıca ben bunları Temmuz'dan sonra indirimlerle üst seviye bir bilgisayar alıp toplamak istersem en fazla hangi sistemi alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı