5000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Engin Güven

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Yakın bir zamanda arkadaşa bilgisayar alacağız lakin ben kararsız kaldım. Hazır sistem mi alsak ya da toplasak mı? Bu konuyu da o yüzden açtım. Mevcut paramız 5000 TL sadece kasa toplayacağız. Önereceğiniz hazır sistem veya topladığınız sistemi Itopya'dan toplarsanız sevinirim. Çünkü arkadaşım ordan alacak, başka yerden alamıyormuş malesef. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası biraz güven meselesi gibimi desem daha öncedende başka bir arkadaşımda itopyada topladı. Şimdi oraya iki arkadaş tekrar gidicek ben yanlarında olamayacağım için. Sinerji nedir nerdedir bilmezler güvenilirmidir bilmezler. Hani şey mantığı biz bildiğimiz yerden alalım mantığı.

İtopya'da toplamaya çalıştım bir şeyler. Saçma salak bir sistem oldu. Neden illa İtopya? Fiyatlar Vatan'dan bile kötü.
Açıkcası biraz güven meselesi gibimi desem daha öncedende başka bir arkadaşımda itopyada topladı. Şimdi oraya iki arkadaş tekrar gidicek ben yanlarında olamayacağım için. Sinerji nedir nerdedir bilmezler güvenilirmidir bilmezler. Hani şey mantığı biz bildiğimiz yerden alalım mantığı.
Sinerji İtopya'dan çok daha güvenilirdir emin olun. Buradaki bir kişiyi BIOS güncellemesi yaptık diyerek yapmamışlar ve kandırmışlardı İtopya.
Mağazası da var İstanbul'da Sinerji'nin.

İtopya'da toplamaya çalıştım bir şeyler. Saçma salak bir sistem oldu. Neden illa İtopya? Fiyatlar Vatan'dan bile kötü.

Sinerji İtopya'dan çok daha güvenilirdir emin olun. Buradaki bir kişiyi BIOS güncellemesi yaptık diyerek yapmamışlar ve kandırmışlardı İtopya.
Mağazası da var İstanbul'da Sinerji'nin.
Benim elimde olan bir şey değil malesef kusura bakmayın. Yanlarındada olamadığım için itopyadan alıcaklar.

Bütçe arttırabilirse ilki. Arttıramazsa ikinci sistem iyidir.

Dosya Ekleri

• tmp-cam-8032022712337979118.jpg
    tmp-cam-8032022712337979118.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 55
  • tmp-cam-444503425970371088.jpg
    tmp-cam-444503425970371088.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
500₺ Aştım, lakin sinerji.com'da daha uygun parçalar yoktu, yüksek bütçeli bir sistem ve kalite düşürmeye gerek yok. (Ki fiyatlar bu haldeyken daha ne kadar düşebilir?)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    40,8 KB · Görüntüleme: 55
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı