5000 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

@Night Fury Monster notebook almak ile parayı çöpe atmak arasında hiçbir fark yok. Ha ısınma sorunu, batarya sorunu, ölü piksel sorunu tarzı şeylerle karşılaşmak isterseniz buyrun alın. Her konuda bir Monster/Excalibur hayranı olur mu arkadaş? El insaf!

Asla ve asla Monster almayın.
Ben sorun yaşamadım. Siz yaşadıysanız diyebileceğim bir şey yok. İçineki ekran kartı 95 derece çalışsa bile ekran kartsız bu notebookları kullanmaya tercih ederim. Üstelik bakımlarını yaptığınız sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ayrıca ikinci el dedim. Alırken tüm kontroller yapılacak sorunlu ise alınmayacak elbette.
 
@Night Fury İkinci el alacağınız Monster çok daha kötü olacaktır. Eski kasaları adeta rezalet. Ve GTX 1050 artık ölü bir kart bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
Hocam ben de o konuda kararsız kaldım önerilen notebook 5400 TL kasası plastik 4950 lira olanın kartı yok ama kasa metal ve daha şık duruyor
Kart derken ekran kartından bahsettiyseniz dahili ekran kartı bulunuyor. İşinizi görecektir.
 
Hocam bilginiz var mı bu Asus hakkında klavye aydınlatması benim için önemli bu modelinde olduğundan emin olamadım
Bu vivobooklarda soğutması gayet iyi bir laptopa göre ve fan gayet sessiz çalışıyor. Bende asus vivobook d509dj-br062t var. Klavye aydınlatması konusunda bir fikrim yok hocam.
 
Siyah olanda RX 640 harici ekran kartı bulunuyor. Onun dışında tüm özellikleri aynı beyaz ile. RX 640 için 470 TL arttırmak gayet mantıklı.
Yabancı bir kanalda izlediğime göre ilginç bir şekilde RX 640'lı model harici ekran kartsız modele göre daha performanssızmış. Bence 470 TL'ye değmez.
 

Geri
Yukarı