Vitaesmourte
Decapat
Arkadaşlar oyun için klavye alacağım fakat tepkime hızı en hızlı klavye hangisi? 8000Hz olursa gerçekten çok iyi olur. Yardım ederseniz çok sevinirim. =)
Arkadaşlar oyun için klavye alacağım fakat tepkime hızı en hızlı klavye hangisi? 8000Hz olursa gerçekten çok iyi olur. Yardım ederseniz çok sevinirim. =)
Akko'yu neden herkes öneriyor? bi artısı var mı diğer klavyelerden forumda hep duyuyorum bu markayı? Teşekkür ederim cevabınız içinAkko gibi yurt dışı ürünlerini saymazsak bildiğim kadarıyla en iyisi bu.
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Akko'yu neden herkes öneriyor? Bir artısı var mı diğer klavyelerden forumda hep duyuyorum bu markayı? Teşekkür ederim cevabınız için.
Steelseries apex pro'da genelde 2023 edition'u öneriyorlar Şuanda itopya'da apex pro 3700 tl fakat 2023 edition değil Çok kararsız kaldım =(Hocam yurt dışında çok kaliteli marka diyorlar fakat deneyimlemediğim için bilmiyorum, ne kadar iyi olsun o paralara garantisiz bir ürün almazdım ben. Amazon'dan almıyorsanız şayet.
SteelSeries Apex Pro'da genelde 2023 Edition'u öneriyorlar şu anda İtopya'da Apex Pro 3700 TL fakat 2023 Edition değil çok kararsız kaldım =(
Teşekkür ederim bu 2023 edition bu fiyata alınır mı? daha ucuz bulamadım akakçe deBenim linklediğim 2023 diye biliyordum, değilse bu 2023.
Apex Pro
Teşekkür ederim bu 2023 Edition bu fiyata alınır mı? Daha ucuz bulamadım Akakçe de.
Teşekkür ederim apex pro tkl 2023 aldım =) sağolunRica ederim hocam. Alınır mı? Konusuna gelirsek kişiye göre değişir şahsen ben orta ila zengin denilebilecek maddi durumum var ama bir klavyeye 5 k vermezdim sanırım 3 k ideal gibi, ha diyorsanız benim için 5 k para değil o kadar zenginseniz değer tabii. Yoksa ben 2.5 klık klavye kullanıyorum gayet iyi.
Klavyem: Amazon.com.tr
Teşekkür ederim Apex Pro TKL 2023 aldım =) sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.