5000 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

creseos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus G30AB Asus g30ak modellerini inceledim. O tarz bi bilgisayar istiyorum. Bütçem 5.000 TL civarı. Her oyunu ultrada oynamak istiyorum. Başlangıçta bu 2 modelden birini almak istiyordum ama biraz incelediğimde ekran kartının daha iyi olabileceğini, bu bilgisayarların çok pahalı olduğunu, toplama sistemin her zaman daha iyi olduğunu gösteren birçok mesaj okudum forumlarda. Ben de madem kendim topluyum dedim.

Özellikle belirtmek istiyorum donanım bilgim var fakat bilgisayar toplama konsuunda çok tecrübeli değilim yani detaylarını, ayrıntılarını çok bilmiyorum. Ekran kartı, bit vs. onları biliyorum ama asıl kafama takılan soru alacağım parçaların birbiriyle uyumlu çalışıp çalışmaması... Özetle Vatan'dan şöyle bi sistem topladım, bu sistem uyumlu çalışır mı tavsiyeleriniz nelerdir ? Kasa güç kaynağı konusunda ne önerirsiniz ? Daha 1-2 gün oldu toplayalı şimdiki fiyatlara göre öneri yaparsanız sevinirim. Öneri ve incelemelerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler. Sistem bu :

XvDkr3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar uyumlu olmamış.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Peki bu ekran kartı bu işlemciyle bi sistem toplamanızı rica etsem

Monitör v.b olacaksa işlemciyi i5 4690K ile değiştirin.Artan parayla ise bir monitör alırsınız. Veya olmadı işlemciyi i5 4690k yapıp soğutucuyu Hyper 212 Evo alın.

çok saçma olmuş 5000 liralık sistem topluyosun ama 23 inç monitor koyuyorsun. Onu 27 inç yap bence. Ayrıca ekran kartını özel versiyon almana da gerek yok. MSI gtx970 gaming 4g yada ASUS Strix daha ucuza aynı performansı verebiliyor. Öyle bir sisteme SSD koymadan da olmaz

@ErenKorkmaz Çok Teşekkür ediyorum hatta ekran kartını da yükselttiniz, sanırım 5100 tl gibi bi fiyat oluyor monitörü de dahil edersek klavye mouse derken 6000e varacak. Bu fiyat farklılığı bazı parçaların değişmesinden mi yoksa farklı yerden toplamanızdan mı kaynaklı acaba ? Ayrıca galaxy markaya güvenebilirmiyim ekran kartı konusunda

@gokayaktan zaten önerilerinizi almak için buraya konu açtım gerekirse 6000 tlye çıkartabilirm bütçeyi yeterki her oyunu ultrada oynuyum ve beni senelerce idare etsin her sene değiştirmek zorunda kalacağım bi sistem olmasın

@emrenet evet zaten konuda da belirttiğim gibi çok bir bilgim yok ilk defa bi sistem toplayacağım. Önerinizi inceleyeceğim teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
GALAXY Türkiye'de çok fazla tanınmıyor galiba. Ama çok esaslı ve iyi bir markadır. Bu arada fiyat farkı evet farklı yerden topladığım için. Ekran kartını GTX 970 yerine GTX 980 yaptım. Ama dediğim gibi bütçenizi aşarsa ekran kartını GTX 970 yapıp monitör v.b alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı