5000 TL'ye Hawk Gaming Chair Fab V1 alınır mı?

Bütçe
5000

mehka

Hectopat
Boyum 190, kilom 95 ve bütçem 5000 TL. İnternette öneren kişi sayısı da önermeyen kişi sayısı da fazla. Hawk oyuncu koltuğunu alınır mı? Önerilerinizi alabilir miyim?

Hocam selamlar.Güncel piyasa durumu ile ne alırsanız kar oluyor maalesef.Bende koltuk arayışındayım.Tıpkı sizin takıldığın gibi şeylere takılarak aylardır erteliyorum.Lakin evde şuan oturduğum koltuk ne fab, ne xdrive ne andromeda bildiğin takunya sandalye...Buna bu kadar süre oturabildiysem alacağıma da otururum,sizin içinde durum benzerdir diye düşünüyorum.1.90 boy 105kg biri olarak xdrive 15'li almaya karar kıldım.Son araştırmalarımı yapıyorum.Fikrimi de paylaşmak istedim sizinle.Alın da ne olursa olsun modunda ilerleyerek alıp eve koymak gerekiyor.

Arkadaşlar affınıza sığınarak söylüyorum xdrive 15'li büyük bir koltuk değil, xdrive markasının giriş seviyesi bir ürünü. xdrive 15 'li markasının taşıma kapasitesi 90 KG. keza hawk fab da hafif ve dayanıklı bir ürün değil. bu şartlarda en dayanıklı ve makul ürün exvega andromeda , taşıma kapasitesi 145 KG.

Bizim iş yerinde hem xdrive 15 'li hemde Exvega Andromeda var.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-08-09 14.07.05.png
    Ekran Resmi 2023-08-09 14.07.05.png
    55,5 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar affınıza sığınarak söylüyorum xdrive 15'li büyük bir koltuk değil, xdrive markasının giriş seviyesi bir ürünü. xdrive 15 'li markasının taşıma kapasitesi 90 KG. keza hawk fab da hafif ve dayanıklı bir ürün değil. bu şartlarda en dayanıklı ve makul ürün exvega andromeda , taşıma kapasitesi 145 KG.

Bizim iş yerinde hem xdrive 15 'li hemde Exvega Andromeda var.
Kesinlikle katılıyorum. Hawk kullanıcısıyım 76 kiloyum bana bile çok rahat gelmiyor koltuk senin boy ve kilonda biri için doğru tercih olmayacaktır. Andromeda hakkında bir bilgim yok. Tavsiyem almışken bütçeni arttırıp kapasitesi yüksek bir koltuk almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı