5000 TL'ye kadar sistem önerisi

Just2Cee

Kilopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Biliyorsunuz artık fiyatlar bayağı yüksek ve bilgisayar toplamakta bir o kadar zorlaştı. Böyle bir dönemde olsak bile bir bilgisayar toplamak istiyorum. Oyun üzerine olacak. Bütçemiz 4500 taş çatlasın 5000 olur. Çok yüksek oyunlarda gözüm yok. Ortalama LoL, CS:GO, Valorant, Mafia 2, gibi gibi hikayeli ve Online oyunlarda kasmadan oynayabildiğim sürece problem yok. Şimdiden tavsiyeleriniz için elinize sağlık.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Biliyorsunuz artık fiyatlar bayağı yüksek ve bilgisayar toplamakta bir o kadar zorlaştı. Böyle bir dönemde olsak bile bir bilgisayar toplamak istiyorum. Oyun üzerine olacak. Bütçemiz 4500 taş çatlasın 5000 olur. Çok yüksek oyunlarda gözüm yok. Ortalama LoL, CS:GO, Valorant, Mafia 2, gibi gibi hikayeli ve Online oyunlarda kasmadan oynayabildiğim sürece problem yok. Şimdiden tavsiyeleriniz için elinize sağlık.

Yer neresi ikinci el sistem önerelim.

Yılbaşından önce Kasım indirimlerinde alsaydın keşke. şimdi herşey tonla zam geldi. 2. el daha doğru olur bu bütçe için.

Hocam 5000 TL'ye zor bulursunuz benimki 5000 TL istersen bak ama Valorant 60 FPS zor görüyor LoL 60-90 FPS CS:GO 60-100 FPS. Çok oyun istemiyorsan iyi olabilir. Bilgisayar HP EliteBook 840 G2.

İşlemci:

Anakart:

RAM: (Bütçe artar ise 2 adet performansı uçurur)

SSD:

PSU:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı