- Makaleler
- 2
Bunun gibi bir sürü video var ayrıca sadece bunlar değil.Darboğaz Yapar @Hielaph nin attığı videoya bakarsanız en yüksek ayarlarda Gpu %100 kullanılmıyor.
Bunun gibi bir sürü video var ayrıca sadece bunlar değil.Darboğaz Yapar @Hielaph nin attığı videoya bakarsanız en yüksek ayarlarda Gpu %100 kullanılmıyor.
Biliyorum sadece arkadaş hiç araştırmadan yazdığı için sizin attığınız videodan örnek verdim.Kendi bildiğimiz her şey doğru değil bunu öğrenmemiz lazımBunun gibi bir sürü video var ayrıca sadece bunlar değil.
Haklısınız.Biliyorum sadece arkadaş hiç araştırmadan yazdığı için sizin attığınız videodan örnek verdim.Kendi bildiğimiz her şey doğru değil bunu öğrenmemiz lazım![]()
Bakın evet yapmıyor. Bir şey söylemeden önce araştırın. Sonra yazarsınız.
Araştırma yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun? GTX 1070 gibi bir kartı 1080p'de kullanmak ne kadar akıl kârı?Biliyorum sadece arkadaş hiç araştırmadan yazdığı için sizin attığınız videodan örnek verdim.Kendi bildiğimiz her şey doğru değil bunu öğrenmemiz lazım![]()
Arkadaşın alacağı monitör şuan 1080p o yüzden 1080p testlerine baksan daha iyi olurVideodaki şahıs neden 1080p'de oynamış anlamadım. 1440p aradım bulamadım. i3 8100 ve GTX 1070 ikilisi 1440p de darboğaz, olmaz.
Bütçe 5 bin TL. Sen bütçeye 1070 sigdirdim diyorsun ama sistemi 2K monitörde kullan diyorsun. En ucuz 2K monitör 1500 TL biliyorsun değil mi? Ayrıca 1070 i 1080p'de kullanmak ne kadar akıl kârı ne demek? GTX 1070 i 1080p monitörde kullanamaz miyiz? Kullanirsak ne olur? Ben 1080p monitörde GTX 1080 kullanıyorum. Gayet memnunum ve darboğaz vs. sorunu yaşamıyorum. Çıkın şu 1070 1080 kartlara 2K dayatma kafasından. Lütfen tartışırken kendinle çelişme.Videodaki şahıs neden 1080p'de oynamış anlamadım. 1440p aradım bulamadım. i3 8100 ve GTX 1070 ikilisi 1440p de darboğaz, olmaz.
Araştırma yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun? GTX 1070 gibi bir kartı 1080p'de kullanmak ne kadar akıl kârı?
Monitöre ne kadar bütçe ayırdığı konuda yazmıyor. Konuşmaları tek tek okumadım. Ben 5000tl ile bütçe ile en iyi performansı alan sistem topladım. RAM gibi 2 3 fps fark eden donanımlar yerine 15 20 fps fark eden ekran kartını yükselttim. 2k bir monitör ile fıstık gibi olur. Araştırmadan yazmış falan ilginç oldu.Arkadaşın alacağı monitör şuan 1080p o yüzden 1080p testlerine baksan daha iyi olur.
Monitör dahil dememiş. DSR açma şansı var kişinin. GTX 1070 ve üstü kartlar en düşük 2k çözünürlük için üretilmiş. Eğer güçlü bir işlemcin var ise 1080p'de de kullan senin zevkin.Bütçe 5 bin TL. Sen bütçeye 1070 sigdirdim diyorsun ama sistemi 2K monitörde kullan diyorsun. En ucuz 2K monitör 1500 TL biliyorsun değil mi? Ayrıca 1070 i 1080p'de kullanmak ne kadar akıl kârı ne demek? GTX 1070 i 1080p monitörde kullanamaz miyiz? Kullanirsak ne olur? Ben 1080p monitörde GTX 1080 kullanıyorum. Gayet memnunum ve darboğaz vs. sorunu yaşamıyorum. Çıkın şu 1070 1080 kartlara 2K dayatma kafasından. Lütfen tartışırken kendinle çelişme.
Gayet iyi. Hadi bakalım. Hayırlı olsun.Nanokatalog desteğine yazdığım mesaja cevap geldi, Perpa'daki ofislerine giderek ödemenin bir kısmını nakit kalanını taksit yapabileceğimi söylediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.