5000 TL'ye shifter ile G29 alınır mı?

kromatin.3

Centipat
Katılım
8 Haziran 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dolap'ta boş boş takılırken bir ilana rastladım ve G29 buldum. Ürün temiz gözüküyordu. Sizce alınır mı? Hem Dolap'ta arızalı çıkarsa iade edebiliyor. Ne yapmalıyım?

Screenshot_20230622-004242_Dolap.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap'ta boş boş takılırken bir ilana rastladım ve G29 buldum. Ürün temiz gözüküyordu. Sizce alınır mı? Hem Dolap'ta arızalı çıkarsa iade edebiliyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1831199

Bence sıkılıp atarsın 3 5 ay sonra satabileceğin bir ürün ama hep piyasası var. Belki biraz pazarlık olabilir. 4 4.5'a zorlamaya çalış bence almaya niyetliysende görüşme sırasında.
 
Sen onaylamdan para satıcıya geçmiyor . Gidip test etmene gerek yok . Ben klavye mouse aldim kargoda zarar gördü geri iade ettim hiçbir sorun yaşamadan aktif olarak da al sat yapıyorum sarı siteden çok çok daha güvenli bir yer alıcı için güzel fiyat kaçırma bence .
 
Test edip alma şansın varsa test et, fiyat oldukça düşük nedenini iyi öğrenmek lazım arkadaşın da dediği gibi alınabilecekse çok uygun kaçırma.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı