5000 TL'ye sistem toplama

• Konuyu başlatan Riss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 16.558

Dostum şimdi bilgisayarcı bir arkadaşım ile telefonda konuştum işlemciden bahsetti.i5 mantıklı olabilir fakat ileride onu değiştirme zahmeti de olacak ki örneğin ben bir ekran kartına 300 verip 1 yıl sonra onu 500 liralık ile değiştirmek yerine ; biraz sabredip direk 500 liralık alma yandaşıyım.İşlemciyide o yüzden direk i7 düşünüyorum eğer uygunsa,inan anlamıyorum ama 7 ,5 den yüksektir diye düşünüyorum :)

Dostum bu bilgisayar çıkacak olan gta 5 i ultra grafiklerde açar mı ? Bir de ileri de çıkacak olan oyunlarda performans sergiler mi ?

Dostum bu bilgisayar çıkacak olan gta 5 i ultra grafiklerde açar mı ? Bir de ileri de çıkacak olan oyunlarda performans sergiler mi ?
Dostum bu bilgisayarın içinde GTX 780 Ti var bu kart şu anda piyasada bulunan tüm oyunları ultra ayarlarda çok rahat bir şekilde hiç kasma donma olmadan açar. Bu arada ekran kartlarının iyi olup olmadığını anlamak için soldan ikinci rakamına bakarız. Soldan ikinci rakam ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Sana seçtiğimiz kartın soldan ikinci rakamı 8 yani üst seviye bir kart, birde sonun da Ti ifadesi var yani anlayacağın canavar canavar. İstersen bilgisayarcı arkadaşına da bir sorabilirsin.

Dostum çok teşekkürler ben bu işlerden hiç anlamıyorum yırtıyorum kendimi birileri birşey yazıyor anlamıyorum ama anlatamıyorum işte birşey bilmediğimi ama dostum sağolasın ; bu kadar açık bir bilgi verdiğin için.Ekran kartı işini sayende anladım şuan :) Dediğim arkadaş bana bilgisayarın çok yüksek bir maliyete geleceğini ileride yine parçaların değişme sorunu çıkaracağını ve çoğu oyunu açmayıp kasma yapacağını kısa yoldan playstationa yönelmemi söyledi.Evet maliyet olarak çok daha düşük olsa da ben bilgisayara sıcak bakmaktayım çünki bu nesilde bilgisayar gerçekten gerekli bir şey ki konsolum hiç olmadı kullanmasını dahi bilmem savaş oyunlarındada büyük bir dezavantaj diye biliyorum.Dediğin parçalarla bir bilgisayar toplattırmaya çalışacağım dostum umarım şansım iyi yaver gider bir an önce olur bu iş :) Peki sana ulaşabileceğim bir yer var mı dostum bir sorum olursa vesaire ?

Dostum çok teşekkürler ben bu işlerden hiç anlamıyorum yırtıyorum kendimi birileri birşey yazıyor anlamıyorum ama anlatamıyorum işte birşey bilmediğimi ama dostum sağolasın ; bu kadar açık bir bilgi verdiğin için.Ekran kartı işini sayende anladım şuan :) Dediğim arkadaş bana bilgisayarın çok yüksek bir maliyete geleceğini ileride yine parçaların değişme sorunu çıkaracağını ve çoğu oyunu açmayıp kasma yapacağını kısa yoldan playstationa yönelmemi söyledi.Evet maliyet olarak çok daha düşük olsa da ben bilgisayara sıcak bakmaktayım çünki bu nesilde bilgisayar gerçekten gerekli bir şey ki konsolum hiç olmadı kullanmasını dahi bilmem savaş oyunlarındada büyük bir dezavantaj diye biliyorum.Dediğin parçalarla bir bilgisayar toplattırmaya çalışacağım dostum umarım şansım iyi yaver gider bir an önce olur bu iş :) Peki sana ulaşabileceğim bir yer var mı dostum bir sorum olursa vesaire ?
Technopat a konu açıp beni @Ahmet Burak diye etiketlersen bana ulaşabilirsin.

Bu arada konsol mu pc mi dersen tabi kide pc. Neden diye sorarsan pc de özgürsün pc de yapacaklarının bir sınırı yok istediğin zaman parça değiştir üstüne ekle hiç bir sorun yok ama konsol da hiç bir şey yapamıyorsun konsol un içini bile bilmiyoruz. :) Bak adı üstünde Xbox bilinmeyen kutu. :)

Eksik olma kardeşim bir sorum oldukça sana başvuracağım teşekkürlerin yardımların için
Önemli değil insanlara bilgi vermeyi onlara yardım etmeyi çok severim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı