5000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
4 Bin - 5 Bin TL
Merhaba. Yaklaşık 7 aydır Redmi Note 8 kullanıyorum. Pil ömrü konusunda cidden beni çıldırtmaya başladı telefon. Günde 3 kez falan şarja takmaya başladım. Yazılımsal sorunlar, performans düşüşü de cabası. Para biriktirmeye başladım. Bu telefon beni yaza kadar ya da 1 sene daha idare eder mi? Sadece C-ops ve Minecraft oynuyorum. Ayrıca Instagram, YouTube vb. kullanıyorum. Yaza kadar para biriktirmeye başlayacağım. 4-5 bin TL civarında bütçem olacak. Telefon önerilerinizi alabilirim. Tabii yaza kadar telefonlara %300 zam gelmezse. :)

Mi 9 veya mi 9T almayı planlıyorum.

Bende Redmi Note 8 kullanıyordum A53'e geçtim 2.5 hafta oldu. Bence telefonunuzun bataryasını değiştirip kullanmaya devam edin çünkü 5000'e doğru düzgün bir telefon yok başka telefona geçtiğinize değmeyebilir. Bütçe arttırana kadar kullanmaya devam edin.

Merhaba. Yaklaşık 7 aydır Redmi Note 8 kullanıyorum. Pil ömrü konusunda cidden beni çıldırtmaya başladı telefon. Günde 3 kez falan şarja takmaya başladım. Yazılımsal sorunlar, performans düşüşü de cabası. Para biriktirmeye başladım. Bu telefon beni yaza kadar ya da 1 sene daha idare eder mi? Sadece C-ops ve Minecraft oynuyorum. Ayrıca Instagram, YouTube vb. kullanıyorum. Yaza kadar para biriktirmeye başlayacağım. 4-5 bin TL civarında bütçem olacak. Telefon önerilerinizi alabilirim. Tabii yaza kadar telefonlara %300 zam gelmezse. :)

Mi 9 veya Mi 9T almayı planlıyorum.

S9 veya S10 alabilirsin 2. El olarak, bu fiyata alıcağın sıfır telefonlardan 1.000 kat daha iyiler.

Dislike sebebi?

Sen git 9T al kanka kronik sorunlu cihaz yakışır sana çok bile.

General Mobile sevmiyorum kardeşim. Önerin için teşekkürler.

S9 veya S10 alabilirsin 2. el olarak, bu fiyata alıcağın sıfır telefonlardan 1.000 kat daha iyiler.

Evet onları da düşünüyorum. Belki S9 veya S9 Plus alabilirim. Fakat ikinci elleri çok sıkıntı çoğu ikinci elinde ekran kırık ya da yanık oluşmuş.

Xiaomi Redmi Note 11 kullanıyorum, 6000'e almıştım yakın zamanda. Performans açısından güzel olsa da fotoğraf ve video çekerken tripod misali ellerinizi tamamen sabit tutmanız gerekiyor, birkaç milimetre kaysa fotoğraf bulanıyor. Almayın, aldırmayın. Samsung al bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı