5000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
5000

watrik

Megapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Merhaba dostlar. 5000 TL civarında 2. el telefon olarak ne önerirsiniz? Yurt içi kayıtlı olmasına gerek yok, yurt dışında yaşıyorum. Sanırım yurt dışı cihazlar daha uygun fiyatlı oluyor IMEI muhabbetinden dolayı, ondan belirttim.

- Telefon sadece 3-5 ay kullanılacak. Sadece akıcı ve stabil olması benim için yeterli.
- Telefonda hiç oyun oynamıyorum.

Merhaba dostlar. 5000 TL civarında 2. el telefon olarak ne önerirsiniz? Yurt içi kayıtlı olmasına gerek yok, yurt dışında yaşıyorum. Sanırım yurt dışı cihazlar daha uygun fiyatlı oluyor IMEI muhabbetinden dolayı, ondan belirttim.

- Telefon sadece 3-5 ay kullanılacak. Sadece akıcı ve stabil olması benim için yeterli.

Alabilirsen Samsung A04 al bende 3 4 ay önce aldım A04 gerçekten çok iyi 64 GB depolaması yetiyor. Ben şahsen çok oyun oynuyorum. Oyunlarda 0 kasma desem yalan olmaz.

•Mi 10T/Mi 10T Pro
•Samsung S10+/S10 5G/S10/S10e
•iPhone 8
•OnePlus 8/7

Alabilirsen Samsung A04 al bende 3 4 ay önce aldım A04 gerçekten çok iyi 64 GB depolaması yetiyor. Ben şahsen çok oyun oynuyorum. Oyunlarda 0 kasma desem yalan olmaz.
İlk olarak ikinci ek bir cihaz istiyor. İkincisi ise A04 yeterli bir cihaz değil. Oyunlar da sıfır kasma hele ki Helio P35 ile imkansız.

İkinci el S10'ya da P30 almanı tavsiye ederim.

Teşekkürler dostlar önerileriniz için. Söylediğiniz modellere bakacağım. Farklı bir önerisi olan varsa da yazabilir.

•Mi 10T/Mi 10T Pro
•Samsung S10+/S10 5G/S10/S10e
•iPhone 8
•OnePlus 8/7

İlk olarak ikinci ek bir cihaz istiyor. İkincisi ise A04 yeterli bir cihaz değil. Oyunlar da sıfır kasma hele ki Helio P35 ile imkansız.
Hocam S10 ve s20 fe arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz? (Uygun fiyatlı bir s20fe buldum)

Son düzenleme:
Teşekkürler dostlar önerileriniz için. Söylediğiniz modellere bakacağım. Farklı bir önerisi olan varsa da yazabilir.

Hocam S10 ve s20 fe arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz? (Uygun fiyatlı bir s20fe buldum)
Bulduğunuz S20 FE büyük ihtimalle Exynos işlemcili versiyondur. (Exynos 990) Ve ayrıyeten yurtdışı mı ? Exynos 990 olsa bile bu büteçeye alınabilir. Detaylarını öğrenin.

Evet şimdi baktım. Exynos imiş. Sanırım S10 en mantıklısı bu bütçede. Siz ne düşünüyorsunuz?
Exynos 990 sorunlu bir işlemci. Ama 5000₺ gibi bir bütçede sorunu yok ise kullanılabilir bence. Kullanmam derseniz Samsung tarafında bir tek S10 serisi kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı