5000 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
5000
5000 bine sizi tatmin edecek sıfır cihaz bulabileceğinizi düşünmüyorum hocam işinizi görürse ikinci el Redmi note 8 Pro'ya da 9 Pro veya s modellerine bakmanızı öneririm. Size kalmış ama yine ikinci el 7Plus da bulabilirsiniz o paraya.

C25Y Alınabilir. Redmi cihazları tavsiye etmiyorum şahsen. MIUI çok berbat bir Ui olduğu için günlük kullanımda bile kasma yaşarsınız.

Ayrıca MIUI güncellemeler ile daha da stabilitesi azalan bir sistem. ROM atmak gibi bir amacınız yok ise amiral gemileri hariç Xiaomi alınmamalı.

C25y alınabilir. Redmi cihazları tavsiye etmiyorum şahsen. MIUI çok berbat bir UI olduğu için günlük kullanımda bile kasma yaşarsınız.

@TheDarkS16 ya da bir 2000 TL daha eklersen Samsung Galaxy A23 var.

Samsung tarafında M13 var hocam @TheDarkS16.

1.200 TL falan ekleyebilirseniz iPhone 8/7 Plus var. Diğer türlü iPhone 7 alabilirsin Apple tarafında. Xiaomi alma pişman olursun. Bari Samsung al.

5000 bine sizi tatmin edecek sıfır cihaz bulabileceğinizi düşünmüyorum hocam işinizi görürse ikinci el Redmi Note 8 Pro'ya da 9 Pro veya s modellerine bakmanızı öneririm. Size kalmış ama yine ikinci el 7Plus da bulabilirsiniz o paraya.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-x3-gt-redmi-note-10-pro-5-g-1044813606/detay söyle bir ilan buldum alınır mı sizce? @BerkayZ87 hocam sizinde düşüncenizi almak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı