5000 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
5000
İkinci elde birden fazla tecrübem oldu tavsiyem garantili ve güncel cihaz almanız P30 ve S10 her şeyiyle sıkıntısız olsa dahi en kötü batarya konusunda üzücektir. 5000TL'ye de zaten temiz P30 da zor bulunuyor satan olmuyor genelde kendisi kullanıyor zaten.

Hocam o yüzden de biraz çekiniyordum. Siz ne önerirsiniz?
 
Hocam zorla 5000TL topladım. Üstünü vermezler. Oy yüzden Max 5000 TL bütçem var.
Tamam da o para nakit işte diyelim 12 taksit 5000 Tl kredi çektiniz toplam geri ödemesi 6000Tl olucak oda yüksek faiz 2.29 vade farksız yaparsan hepten kardasın ilk taksit hariç diğer taksitlerin toplam miktarını dolara çevirdiniz taksit geldimi dolardan Tl'yi çevirip ödediniz asgeri ücrete zam gelince zaten enflasyondan dolayı her türlü kar ülkemiz her ay şahlanıyor malum herkes ekonomist olacak yakında.
 
Tamam da o para nakit işte diyelim 12 taksit 5000 TL kredi çektiniz toplam geri ödemesi 6000TL olacak oda yüksek faiz 2.29 vade farksız yaparsan hepten kardasın ilk taksit hariç diğer taksitlerin toplam miktarını dolara çevirdiniz taksit geldimi dolardan TL'yi çevirip ödediniz asgeri ücrete zam gelince zaten enflasyondan dolayı her türlü kar ülkemiz her ay şahlanıyor malum herkes ekonomist olacak yakında.

Hocam güzel anlattın da gelde bunu anlat işte bende onlara yük olmak istemiyorum kendi paramla almaya karar verdim.
 
Hocam güzel anlattın da gelde bunu anlat işte bende onlara yük olmak istemiyorum kendi paramla almaya karar verdim.
O zaman ikinci el alırken kesinlike küçük detaylara dikkat etmende fayda var mesela adam ilan başlığını capslock ile atmış ise boşver uzak dur fiyatı uygun olsada işkillendiğin yerde uzak dur açıklamaya nasıl yazmış bu fiyat kaçmaz yazdı ise uzak dur bunlara dikkat et cihazla oyun oynmayacak isen geçici güncel bir cihaz al ilerde daha iyisini alırsın ne diyeyim gm22 plus gm21 pro gm22 pro bunlara bakabilrsin redmi note 10 garantili olması önemli ve ekranda çizik olmasın.
 
O zaman ikinci el alırken kesinlike küçük detaylara dikkat etmende fayda var mesela adam ilan başlığını Caps Lock ile atmış ise boş ver uzak dur fiyatı uygun olsa da işkillendiğin yerde uzak dur açıklamaya nasıl yazmış bu fiyat kaçmaz yazdı ise uzak dur bunlara dikkat et cihazla oyun oynmayacak isen geçici güncel bir cihaz al ileride daha iyisini alırsın ne diyeyim GM22 Plus GM21 Pro GM22 Pro bunlara bakabilrsin Redmi Note 10 garantili olması önemli ve ekranda çizik olmasın.

Hocam tam da dediğiniz gibi bir ilanla karşılaştım iPhone X satıyor kardeşimiz her şey büyük harfle yazmış.
 
Hocam tam da dediğiniz gibi bir ilanla karşılaştım iPhone X satıyor kardeşimiz her şey büyük harfle yazmış.
Bu detaylar çok önemli fatura da çok önemli faturasız cihaz alma imei fln tutuyordur ama adam çalmıştır cihazı hemen okutmaya çalışıyordur başın yanar kimlik fotokoposi fln boşver sıkıntılı.
 
Bu detaylar çok önemli fatura da çok önemli faturasız cihaz alma IMEI falan tutuyordur ama adam çalmıştır cihazı hemen okutmaya çalışıyordur başın yanar kimlik fotokoposi falan boş ver sıkıntılı.

Sağ olun hocam teşekkür ederim dikkate alacağım her dediğiniz.

Hocam A52 ne diyorsunuz alınabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı