5000 TL'ye üniversite için tablet önerisi

michaelfarradey

Centipat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
462
Çözümler
1
Yer
Türkiye, Eskişehir
Herkese merhaba,

Kendime okulda kullanmak için tablet bakıyorum. Yüzde doksan not tutmak için kullanılacak. O nedenle not tutmanın kolay olacağı bir cihaz arıyorum. Aklımda Tab 6 Lite var ama ekran TFT olduğundan alasım gelmiyor. Onun dışında Matepad Pro alabilirim ama onda da Google servisleri çalışmıyormuş. Bu da büyük bir eksi. PowerPoint, Word gibi programlar çalışabiliyor mu bilmiyorum, çalışmıyorsa bu çok daha kötü. Kalemi, taşınabilirliği vb. anlaşılacağı üzere benim için önemli, sonuçta okula götürüp getireceğim. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bütçem cihazın kalitesine göre esneklik gösterebilir.
Bütçe: 5000 TL.
Şimdiden çok teşekkürler.
 
499 TL daha verip iPad alabilirsiniz.

 
499 TL daha verip iPad alabilirsiniz.

Apple cihazlar gerçekten uzun ömürlü oluyor. Ben de tavsiye ederim.
 
Apple her hangi bir ürün alana kulaklık hediye ediyor diye biliyorum ama öyle miydi unuttum.

1658083540186.png
 
Kesinlikle uzun ömürlü olması ve yazılım, servis desteği için iPad öneririm. 2. el bile olsa iPad mantıklı bir tercih olacaktır.

Apple herhangi bir ürün alana kulaklık hediye ediyor diye biliyorum ama öyle miydi unuttum.

Eki Görüntüle 1454422

Belli dönemlerde yapıyorlar bu kampanyayı ve bedava verilen AirPods 2. nesil. 3. nesil ve Pro modeli için ekstra ücretler vermek gerekiyor ama indirimli oluyor. Yanlış bilmiyorsam bu dönemde kampaya yapılıyor olabilir, sanki 1-2 gün önce reklamını görmüştüm. Tabii bunun için Apple'ın kendi sitesinden alınması da gerekibilir ve Pozitif Teknoloji gibi sitelerde daha uyguna da satın alınabiliyor.
 
499 TL daha verip iPad alabilirsiniz.


Eğer site güvenilirse bende admin beyin önerdiğini almanız çok iyi olacak uzun ömürlü kasma donmada yapmayacaktır size.
 
Eğer site güvenilirse bende admin beyin önerdiğini almanız çok iyi olacak uzun ömürlü kasma donmada yapmayacaktır size.

Pozitif Teknoloji güvenilirdir. Bu sitenin haricinde Troy, Gürgençler de tercih edilebilir ancak her firmada olduğu gibi kötü deneyim yaşayanlar da çok var bu iki firmada gördüğüm kadarıyla. Sanırım 1.5 yıl önce iPad Air 4'ü Pozitif Teknolojiden öğrenci indirimiyle satın almıştım. Sorunsuz olarak elime ulaştı.
 
iPad 9. Gerek 7-8 yıl kullanım ömrünün olması, gerek iPadOS'e özel not alma veya profesyonel uygulamaların olması, gerek işlemcisinin güçlü olması nedeniyle iyi bir seçim olacaktır. Eylül ayında iPad 10'da çıkacak, fiyatı tuzlu olmazsa ona da bakabilirsiniz
 
iPad 9. nesil önerisine katılıyorum fakat kalemini ayrı satın almanız gerekiyor, bütçeyi oldukça aşıyor. Eğer bütçe sıkıntı olacaksa Tab S7 FE'ye bakabilirsiniz, kalemi içinden çıkıyor. Ekranı TFT olmasına rağmen çok kötü gelmedi bana. Bir OLED ya da Retina IPS olamaz tabii.
 

Geri
Yukarı