5000 TL'ye üniversite için tablet önerisi

Gençler tekrardan merhaba, tavsiyelerinizi dikkate aldım ve gayet iyi olduklarını düşünüyorum ama kalem fiyata dahil değil ve ayrıyeten alınca yüksek bir meblağ ortaya çıkıyor. Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

Gençler tekrardan merhaba, tavsiyelerinizi dikkate aldım ve gayet iyi olduklarını düşünüyorum ama kalem fiyata dahil değil ve ayrıyeten alınca yüksek bir meblağ ortaya çıkıyor. Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

Açıkçası iPad olsa çok iyi olurdu ama Lite ve A serisi olmayan bir Samsung tablet olabilir diye tavsiye vereyim. Apple ekosisteminden memnunum ama Samsung buna rağmen aklımı çeliyor. Zamanında Note 5 ile amatör çizim, GIF gibi şeyler yapıyordum ve 2015 telefonu olmasına rağmen kaleminden çok memnundum. Geçen yıl iPad Air 4 ve 2. Nesil kalem alıp bir süre hobi için kullandım ama boyutu ve ağırlığı benlik olmadığı için sattım. Note 5'in benim için IPad'den aşağı kalır yanı yoktu. Kasıyordu, biraz yüksek çözünürlükte ama alacağınız tablet hem donanım hem de yazılım olarak daha güncel olacağı için bence memnun kalırsınız. Ekosistem ve marka olarak Apple'dan sonra en iyisi bence Samsung. Hem avantajı hem de dezavantajı 2. El'de daha ucuza bulunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı