50000-65000 TL bütçeyle RTX 5070 Ti mı, RTX 5080 mi alınmalı?

Bütçe
50000-65000

enesakyl38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Hepsiburada üzerinden ekran kartı satın alacağım. Hepsiburada Premium World kartım mevcut. Peşin fiyatına 10 taksit yapabiliyorum. Aklımdaki kartlar şunlar;
Bu kartlardan hangisini önerirsiniz? 5080 aradaki farka değer mi sizce? Şu an da ROG STRIX 6750XT kullanıcısıyım soğutma performansı olarak ASUS'tan memnunum. Aklıma en çok yatan ondan dolayı TUF 5070 Ti. Kesinlikle AMD düşünmüyorum bıkmış durumdayım hatasından sorunundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Hepsiburada üzerinden ekran kartı satın alacağım. Hepsiburada premium world kartım mevcut. Peşin fiyatına 10 taksit yapabiliyorum. Aklımdaki kartlar şunlar;
Bu kartlardan hangisini önerirsiniz? 5080 aradaki farka değer mi sizce? Şu an da ROG STRIX 6750XT kullanıcısıyım soğutma performansı olarak ASUS'tan memnunum. Aklıma en çok yatan ondan dolayı TUF 5070 Ti. Kesinlikle AMD düşünmüyorum bıkmış durumdayım hatasından sorunundan.

Colorful da bildiğim bir sıkıntı yok soğutmaları da iyi. RTX 5080 ortalama %15-20 daha iyi performans veriyor çoğunlukla. 15k fiyat farkı koymazsa RTX 5080 alabilirsin.

Merhaba, Hepsiburada üzerinden ekran kartı satın alacağım. Hepsiburada premium world kartım mevcut. Peşin fiyatına 10 taksit yapabiliyorum. Aklımdaki kartlar şunlar;

40 bıne 5070 Ti alınmayacaksa 60 kusure 5080'e yurumek daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı