zimbabweli_weli
Decapat
Ssd’yi neden değiştirirdiniz?64 GB RAM gereksiz mesela bir oyun 25 GB RAM tüketiyor 32 GB RAM'le ihtiyacının tamamını karşılıyorsan ekstra RAM'e gerek yok isterse 256 GB RAM olsun performans değilmeyecektir kaldı ki 32 GB RAM oyunlar için oldukça yeterli.
İyi sistem toplamışsın alınabilir sadece SSD'yi değiştiriebilirdim.
SSD'yi neden değiştirirdiniz?
Arkadaş oyun oynayacak sata da taksa herhangi bir fark hissetmeyecek oyun oynamak için sıralı okuma yazma hızı yüksek ssdlere gerçekten gerek yokBöyle bir sisteme daha iyi SSD takılabilir. Yoksa o SSD kötü değil ama daha iyi bir SSD daha iyi olur.
Mouse Pad değiştirin. Porge ve Xrades'in yanında bir şey kalmıyor. XM2we'nin o Pad'in bizzat kullanıcısıyım. Pad'i artık kullanmıyorum Mouse mainim. Soru alabilirim. Sistem ise gayet güzel.Merhaba arkadaşlar. Çoğunlukla oyun ve genel kullanım amacıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bir süre araştırmadan sonra kendimce söyle bir liste çıkardım. Bununla ilgili onerileriniz olur mu? Listedeki bölümler aynı zamanda o kısmın bütçesi. Ama bu konuda o kadar keskin değiliz. Yani örneğin bu sistemde buna o kadar para vermene gerek yok, ya da şu daha iyi olur gibi önerilerinizi bekliyorum nacizane. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Mouse Pad değiştirin. Porge ve Xrades'in yanında bir şey kalmıyor. XM2We'nin o Pad'in bizzat kullanıcısıyım. Pad'i artık kullanmıyorum Mouse mainim. Soru alabilirim. Sistem ise gayet güzel.
Attığım ram işlemci soğutucu ve anakartı neden tercih etmediniz merak ettimEvet arkadaşlar tüm öneri ve yorumlarınız için. Tüm tavsiyelerinizle beraber sistemi söyle güncelledim. Şu anda listede Power eksik. 750W yeterli olursa ilk listedeki güç kaynagini eklemek istiyorum. Ya da 850-1000W'ye çıkmak gerekir mi? Bu haliyle yeni bir tavsiyeniz olur mu?
İŞLEMCİ: 5860 TL
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz (Turbo 5.3GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz (Turbo 5.3GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache AM5 İşlemciwww.teknobiyotik.com
ANAKART: 4750 TL
EKRAN KARTİ: 27777
XFX Radeon RX 7900 XTX Black Speedster MERC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı
XFX Radeon RX 7900 XTX Black Speedster MERC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: 1821 TL
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Listeye bunu ekledim fakat gönlümde Noctua Nh D15 var Sanirim onu alacagim kucuk bir miktar farkla. Galiba bir soğutma fetişistiyim
BELLEK: 3411 TL
Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Black Ram Bellek (KF560C36BBEAK2/32) (Kingston Türkiye Garantili) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
DEPOLAMA: 1231 TL
KASA: 1649 TL
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
TOPLAM: 46499 +PSU
Attığım RAM işlemci soğutucu ve anakartı neden tercih etmediniz merak ettim
Kasayı değişin hocam, Corsair 4000 serisi filan yakışır bu sisteme