50000 TL Bilgisayar Toplama

Bütçe
50000
64 GB RAM gereksiz mesela bir oyun 25 GB RAM tüketiyor 32 GB RAM'le ihtiyacının tamamını karşılıyorsan ekstra RAM'e gerek yok isterse 256 GB RAM olsun performans değilmeyecektir kaldı ki 32 GB RAM oyunlar için oldukça yeterli.

İyi sistem toplamışsın alınabilir sadece SSD'yi değiştiriebilirdim.
Ssd’yi neden değiştirirdiniz?

Evet arkadaşlar tüm öneri ve yorumlarınız için. Tüm tavsiyelerinizle beraber sistemi söyle güncelledim. Şu anda listede Power eksik. 750W yeterli olursa ilk listedeki güç kaynagini eklemek istiyorum. Ya da 850-1000W'ye çıkmak gerekir mi? Bu haliyle yeni bir tavsiyeniz olur mu?

İŞLEMCİ: 5860 TL

ANAKART: 4750 TL

EKRAN KARTİ: 27777

İŞLEMCİ SOĞUTUCU: 1821 TL

Listeye bunu ekledim fakat gönlümde Noctua Nh D15 var Sanirim onu alacagim kucuk bir miktar farkla :). Galiba bir soğutma fetişistiyim 😁

BELLEK: 3411 TL

DEPOLAMA: 1231 TL

KASA: 1649 TL

TOPLAM: 46499 +PSU

Merhaba arkadaşlar. Çoğunlukla oyun ve genel kullanım amacıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bir süre araştırmadan sonra kendimce söyle bir liste çıkardım. Bununla ilgili onerileriniz olur mu? Listedeki bölümler aynı zamanda o kısmın bütçesi. Ama bu konuda o kadar keskin değiliz. Yani örneğin bu sistemde buna o kadar para vermene gerek yok, ya da şu daha iyi olur gibi önerilerinizi bekliyorum nacizane. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Mouse Pad değiştirin. Porge ve Xrades'in yanında bir şey kalmıyor. XM2we'nin o Pad'in bizzat kullanıcısıyım. Pad'i artık kullanmıyorum Mouse mainim. Soru alabilirim. Sistem ise gayet güzel.

Mouse Pad değiştirin. Porge ve Xrades'in yanında bir şey kalmıyor. XM2We'nin o Pad'in bizzat kullanıcısıyım. Pad'i artık kullanmıyorum Mouse mainim. Soru alabilirim. Sistem ise gayet güzel.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Mouseler hakkında soru soracak kadar bilgim yok maalesef. Memnuniyetinizi sorabilirim sadece :) bende öneriler üzerine listeye eklemiştim. Bahsettiğiniz mouse padler arasında hangisi daha iyidir? Acaba ona göre guncelleyeyim listeyi.

Evet arkadaşlar tüm öneri ve yorumlarınız için. Tüm tavsiyelerinizle beraber sistemi söyle güncelledim. Şu anda listede Power eksik. 750W yeterli olursa ilk listedeki güç kaynagini eklemek istiyorum. Ya da 850-1000W'ye çıkmak gerekir mi? Bu haliyle yeni bir tavsiyeniz olur mu?

İŞLEMCİ: 5860 TL

ANAKART: 4750 TL

EKRAN KARTİ: 27777

İŞLEMCİ SOĞUTUCU: 1821 TL

Listeye bunu ekledim fakat gönlümde Noctua Nh D15 var Sanirim onu alacagim kucuk bir miktar farkla :). Galiba bir soğutma fetişistiyim 😁

BELLEK: 3411 TL

DEPOLAMA: 1231 TL

KASA: 1649 TL

TOPLAM: 46499 +PSU
Attığım ram işlemci soğutucu ve anakartı neden tercih etmediniz merak ettim

Attığım RAM işlemci soğutucu ve anakartı neden tercih etmediniz merak ettim

Hocam RAM daha çok kozmetik bir tercih oldu. Anakartin destek listesinde de olması beni yöneltti. Listede ilk sizin bahsettiğiniz soğutucu var. Noctua bu zamana kadar hep çok sevdiğim bir firmaydı. Arada 200 lira fark olunca ona yönetecemi belirttim sadece. Anakartta da Wi-Fi olması bir tercih sebebi. İnternet için kablolu bağlantı sağlasam da elimdeki bazı ürünlerin Wi-Fi ağına bağlanılip yazılım guncellemeri yapılması gerekiyor. Benim için kullanışlı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı