50000 TL'ye hazır sistem veya toplama sistem tavsiyesi

Bütçe
50000

yirmi20

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. 50.000 TL maksimum olacak şekilde bir bütçem var, sadece kasa toplamak istiyorum. Monitörü, klavyeyi ve mausu bütçe dışında tutabilirsiniz. Bütçenin aşağısında verilen rakamlar da kabul edilebilir, hatta bir fikir oluşturması açısından güzel olur. Sistemi kendim mi toplamalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım, bunun ne gibi bir farkı olur? Başlıca araştırmamı önerdiğiniz mağazalar veya internet siteleri nelerdir? Bilgisayar toplamak için özel bir zaman var mı; mesela şu aylarda indirimler olur ya da sayılı hazır sistemleri yakalamalısın gibi hesaplar. Yardımcı olursanız sevinirim, gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Sistem ne için kullanılacak? Eğer iş ve oyun içinse 5070 AM5 bir sistem bakılabilir eğer sadece oyun diyorsan ben 9070XTLI bir sistem tercih ederdim.
Her cuma İncehesap'ta Gaming gecesi oluyor bazen güzel sistemler veya bileşenler indirime girebiliyor onları değerlendirebilirsin.
Site önerisi olarak İncehesap - teblion - Sinerji - PcKolik -gaming.gen - GameGaraj vb sitelere bakabilirsin.
Ben hazır sistem yerine Akakçe üzerinden toplamayı tercih ederim nedeni ise hazır sistemlerin çoğunda kötü bir bileşen oluyor örnek olarak teblion da ki çoğu kasada PSU kötü oluyor ve PSU özelleştirmesi şart oluyor.

Sistem ne için kullanılacak? Eğer iş ve oyun içinse 5070 AM5 bir sistem bakılabilir eğer sadece oyun diyorsan ben 9070XTLI bir sistem tercih ederdim.
Her cuma İncehesap'ta Gaming gecesi oluyor bazen güzel sistemler veya bileşenler indirime girebiliyor onları değerlendirebilirsin.
Site önerisi olarak İncehesap - teblion - Sinerji - PcKolik -gaming.gen - GameGaraj vb sitelere bakabilirsin.
Ben hazır sistem yerine Akakçe üzerinden toplamayı tercih ederim nedeni ise hazır sistemlerin çoğunda kötü bir bileşen oluyor örnek olarak teblion da ki çoğu kasada PSU kötü oluyor ve PSU özelleştirmesi şart oluyor.
Hocam öncelikle evet tahmin ettiğiniz gibi oyun yoğunluku bir kullanımı olacak ayrıca önerdiğiniz siteler ve tüyölar için de teşekkür ederim fakat sizce de 9070xt ile bir sistem toplasam fazla tuzlu olmaz mı, 50bin lirayı rahat geçer gibi geldi bana. Yanıtınızı bekliyorum, tekrardan teşekkür ederim.

Hocam öncelikle evet tahmin ettiğiniz gibi oyun yoğunluku bir kullanımı olacak ayrıca önerdiğiniz siteler ve tüyölar için de teşekkür ederim fakat sizce de 9070XT ile bir sistem toplasam fazla tuzlu olmaz mı, 50bin lirayı rahat geçer gibi geldi bana. Yanıtınızı bekliyorum, tekrardan teşekkür ederim.

Örnek olarak bir sistem bıraktım hemen hemen bu fiyatlara 9070XT sistemler çıkıyor.

Örnek olarak bir sistem bıraktım hemen hemen bu fiyatlara 9070XT sistemler çıkıyor.
Hyperion Evo | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Bütçem biraz düştü maalesef 40 42 bin loira arası bir bütçem kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı