50000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50.000
Render için kesinlikle NVMe SSD. Sıvı soğutma olarak kaliteli modeller alın. Başka fan gerekmez.

Eski bilgisayarda asustu tüm parçalar neredeyse hiç yarı yolda bırakmadı ama hantallaştı renderda onu kardeşim aldı da ASUS yarı yolda bırakmaz değil mi eski sistem 4 yıllıktı yeni parçaları iyi mi bilmiyorum ona göre çoğunluğu ASUS seçeceğim ASUS iyi midir şimdi?

Eski bilgisayarda asustu tüm parçalar neredeyse hiç yarı yolda bırakmadı ama hantallaştı renderda onu kardeşim aldı da ASUS yarı yolda bırakmaz değil mi eski sistem 4 yıllıktı yeni parçaları iyi mi bilmiyorum ona göre çoğunluğu ASUS seçeceğim ASUS iyi midir şimdi?
Yani her şeyi ASUS alma zorunluluğunuz olmasın, mesela soğutma olarak SilverStone PF360 çok iyi. RAM olarak G.Skill tercih edersiniz. Anakart olarak MSI iyidir. Ekran kartı olarak ASUS alırsınız. Her parçayı en iyi üreten markalardan almak gerek.

Yani her şeyi ASUS alma zorunluluğunuz olmasın, mesela soğutma olarak SilverStone PF360 çok iyi. RAM olarak G.Skill tercih edersiniz. Anakart olarak MSI iyidir. Ekran kartı olarak ASUS alırsınız. Her parçayı en iyi üreten markalardan almak gerek.

Hayır şirket olarak çalıştığımız için parça sayısına oranla indirim alabiliyoruz o açıdan ASUS ilk tercihim.

Modelden modele göre değişir. ROG modelleri kesinlikle üzmez.

Arkadaşlar, parçaları ayrı ayrı alıp evde birleştireceğim. Olabildiğince ASUS önerir misiniz parçaları? Kasa, PSU ve anakart belli.

Başta dediğim gibi parçalar ayrı ayrı alınıp birleştirilecek. Olabildiğince ASUS olsun lütfen ve ekran kartı RTX, işlemci AMD olsun. RAM en az 32 GB olsun.

Hocam sana GT 1030 patlatalım yalnız bütçe yetmez ekran kartları bol bu sıralar tam alınacak vakit.

Arkadaşlar, parçaları ayrı ayrı alıp evde birleştireceğim. Olabildiğince ASUS önerir misiniz parçaları? Kasa, PSU ve anakart belli.

Başta dediğim gibi parçalar ayrı ayrı alınıp birleştirilecek. Olabildiğince ASUS olsun lütfen ve ekran kartı RTX, işlemci AMD olsun. RAM en az 32 GB olsun.

Maşallah.

Hemen ayarlıyorum bekleyiniz.

1617901180902.png

Sıfır hepsi.

Son düzenleme:
Bu kadar yüksek bütçede şu an almanız en büyük zarar olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim 50000TL param olsa DDR5 ve Ryzen 6000 beklerdim.

Kesinlikle beklemeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı