5000TL - 10000TL'ye kaliteli kablolu kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
5000-10000

İsmail buğra

Kilopat
Marka takıntım yok, kablosuz ilk tercihim. Mikrofonu ve sesi kaliteli olmak şartıyla. Şu anki kulaklığım HyperX Cloud 2 kablolu, 6 senedir kullanıyorum. Miladı doldu artık, yeni bir şey almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

İkisi arasında ki fark nedir fiyat farkından dolayı soruyorum teşekkür ederim.

Corsair HS80, arctrics Nova 5 veya ROG pelta öneririm. Şahsen tasarımdan dolayı daha rahat göründüğü için ROG pelta tercih ederdim.

Evet güzel görünüyor ben kulaklıkdan pek anlamam benim için önemli olan kalitesi bu öneriler arasından kalite olarak hangisini önerirsiniz tabii tasarım önemli ama benim için 3 de çok güzel ve yeterli.

Razer BlackShark V2 Pro 2023. Şu an bunu kullanıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Mikrofon kalitesi de gayet iyi. Bu kulaklığın mikrofon testlerini izlemenizi tavsiye ederim. Çok başarılı mikrofonu var. Kumaş pedleri çok rahat. Şarjı uzun süre gidiyor. Eksi yön olarak dip sese değinebilirim. Çok düşük seste bir şeyler dinlerseniz dip sesi duyabilirsiniz ama sesi yükseltince dip ses kayboluyor. Ayrıca Razer'ın Synapse yazılımı monitörü yumruklamanıza sebep olabilir. Bir kere çalışmaya başladığında o programı tekrar açmamanız gerekiyor😆

Razer BlackShark V2 Pro 2023. şu an bunu kullanıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Mikrofon kalitesi de gayet iyi. Bu kulaklığın mikrofon testlerini izlemenizi tavsiye ederim. Çok başarılı mikrofonu var. Kumaş pedleri çok rahat. Şarjı uzun süre gidiyor. Eksi yön olarak dip sese değinebilirim. Çok düşük seste bir şeyler dinlerseniz dip sesi duyabilirsiniz ama sesi yükseltince dip ses kayboluyor. Ayrıca Razer'ın Synapse yazılımı monitörü yumruklamanıza sebep olabilir. Bir kere çalışmaya başladığında o programı tekrar açmamanız gerekiyor😆

Öneri için teşekkür ederim şimdi tek tek önerdiğiniz kulaklıkları inceleyeceğim hangisi daha çok kafama yatarsa onu tercih edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı