5000TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
5000

OksiDat

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
193
Çözümler
1
Merhaba ben yakın zamanda monitör alacağım ve aradığım özellikler 2K 27 inç ve üzeri olması ve 2 tane monitör buldum rekabetçi olarak kullanmayacağım.



Bu ikisi arasında kaldım. Ve sizin bir öneriniz var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de DELL olan bu ikisi arasında daha mantıklı. Hatta bana uygun bile geldi fiyatı özelliklerini görünce. Ben de rekabetçi oyunlar fazla oynamadığım ve tasarımcı olduğum için şu aşağıdaki ekranı almıştım.


Çok memnunum ama tabi o zaman çok uyguna almıştım. Yoksa emin ol bu DELL'i IPS panelli olduğu için gönül rahatlığıyla alıp hem oyun hem iş için kullanabilirdim.

G-Sync olması da cabası. Hikaye tabanlı oyunlarda keyif verir.
 
Sanırım hem tasarım hem oyun için bir monitör arıyorsunuz. En iyi seçimlerden birini yapmışsınız, ilettiğiniz iki monitör arasında MSI tercih etmeyin, DELL ona göre daha tecrübeli bir marka. Detaylı incelemesini forumda bir arkadaş çok güzel detaylandırmış.

 
Bence de Dell olan bu ikisi arasında daha mantıklı. Hatta bana uygun bile geldi fiyatı özelliklerini görünce. Ben de rekabetçi oyunlar fazla oynamadığım ve tasarımcı olduğum için şu aşağıdaki ekranı almıştım.


Çok memnunum ama tabii o zaman çok uyguna almıştım. Yoksa emin ol bu Dell'i IPS panelli olduğu için gönül rahatlığıyla alıp hem oyun hem iş için kullanabilirdim.

G-Sync olması da cabası. Hikaye tabanlı oyunlarda keyif verir.

Sanırım hem tasarım hem oyun için bir monitör arıyorsunuz. En iyi seçimlerden birini yapmışsınız, ilettiğiniz iki monitör arasında MSI tercih etmeyin, Dell ona göre daha tecrübeli bir marka. Detaylı incelemesini forumda bir arkadaş çok güzel detaylandırmış.


Ben ürünü İtopya'nin mağazasından aldırıp kendime kargolatacağım ama kargo sırasında monitöre zarar gelirse bunu kargo sirketimi karşılar yoksa ürün elimdemi kalır.
 
Direkt mağazadan kendine kargolattığında kargocu kapıdayken hızlıca ürünü açıp genel dış hatlarında hasar var mı kontrol edebilirsin. Ya da başkası sana tekrar kargolayacaksa video kaydı eşliğinde açarak da bir hasar varsa kayda geçirebilirsin. Donanımsal arızalarda zaten cayma hakkı ve garanti koşulları devreye giriyor otomatik olarak.
 
Direkt mağazadan kendine kargolattığında kargocu kapıdayken açabilirsin. Ya da başkası san tekrar kargolayacaksa video kaydı eşliğinde açarak da bir hasar varsa kayda geçirebilirsin. Ama elinde kalması da muhtemel olabilir sana direkt firmadan gelmeyeceği için.

İtopya'dan kendime kargolatabiliyor muyum?
Ben akrabalarım aracılığıyla alacağımda.
 
Merhaba ben yakın zamanda monitör alacağım ve aradığım özellikler 2K 27 inç ve üzeri olması ve 2 tane monitör buldum rekabetçi olarak kullanmayacağım.



Bu ikisi arasında kaldım. Ve sizin bir öneriniz var mıdır?

Dell monitörün bu fiyata olmasının sebebi açık kutuda satılıyor olması. Geçtiğimiz ay yine bu fiyata satışa çıkmıştı. Gitmeden aradım, açık kutu sattıklarını söylediler ve kutuların hangi sebeple açık olduğu da bilinmiyor. Hatta geçen hafta tekrar aradım çünkü öncekinde Acıbadem mağazasında stok vardı şimdi ise Beylikdüzü mağazasında... Tekrar şansımı deneyeyim dedim ama bu kez de ürünleri Dell'e geri göndereceklerini ve web sitesinden de kaldırılacağını söyledi görüştüğüm kişi. Hala neden kaldırılmamış anlamadım. Tavsiyem; İtopya'yı ara, ilgili mağazaya bağlanmak isteğini söyle ve ürün hakkında bilgi al. Ben güvenemedim açık kutulu monitör almaya.
 

Geri
Yukarı