5000TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
5000
Dell monitörün bu fiyata olmasının sebebi açık kutuda satılıyor olması. Geçtiğimiz ay yine bu fiyata satışa çıkmıştı. Gitmeden aradım, açık kutu sattıklarını söylediler ve kutuların hangi sebeple açık olduğu da bilinmiyor. Hatta geçen hafta tekrar aradım çünkü öncekinde Acıbadem mağazasında stok vardı şimdi ise Beylikdüzü mağazasında... Tekrar şansımı deneyeyim dedim ama bu kez de ürünleri Dell'e geri göndereceklerini ve web sitesinden de kaldırılacağını söyledi görüştüğüm kişi. Hala neden kaldırılmamış anlamadım. Tavsiyem; İtopya'yı ara, ilgili mağazaya bağlanmak isteğini söyle ve ürün hakkında bilgi al. Ben güvenemedim açık kutulu monitör almaya.
Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum, güzel takip etmişsiniz.
 
Dell monitörün bu fiyata olmasının sebebi açık kutuda satılıyor olması. Geçtiğimiz ay yine bu fiyata satışa çıkmıştı. Gitmeden aradım, açık kutu sattıklarını söylediler ve kutuların hangi sebeple açık olduğu da bilinmiyor. Hatta geçen hafta tekrar aradım çünkü öncekinde acıbadem mağazasında stok vardı şimdi ise Beylikdüzü mağazasında... Tekrar şansımı deneyeyim dedim ama bu kez de ürünleri Dell'e geri göndereceklerini ve web sitesinden de kaldırılacağını söyledi görüştüğüm kişi. Hala neden kaldırılmamış anlamadım. Tavsiyem; İtopya'yı ara, ilgili mağazaya bağlanmak isteğini söyle ve ürün hakkında bilgi al. Ben güvenemedim açık kutulu monitör almaya.

O zaman galiba bu ürünü elemek zorunda kalacağım var mı başka bir öneriniz bu fiyatlara.
 
O zaman galiba bu ürünü elemek zorunda kalacağım var mı başka bir öneriniz bu fiyatlara.
Ben de monitör bakınıyorum neredeyse 2 aydır. IPS mi VA mı düşünüyorsun pek anlayamadım ya da senin için önemi de olmayabilir bilmiyorum. VA hakkında bilgim yok. Ben de IPS, 2k, 27" bakıyorum.

Şu model var: MSI Optix MAG274QRF
Ben MSI markasıyla, özellikle yetkili teknik servisi ServisPoint ile çok sorun yaşadığımdan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum bu markadan ama bu işler biraz da şans işi. Beğenen de var beğenmeyen de. Bu monitör aynı sayfada, aynı satıcıyla 4700tl idi bir kaç gün önce. Berbat bir fiyat istikrarsızlığı... Kim kime ne kaptırırsa...

5k bandında bir de şunu buldum: Asus VG27AQ1A

Bu 2 modeli öneri olarak sunmuyorum yanlış anlaşılmasın. O yetkinlikte değilim. Sadece araştırabilirsin bu modelleri de...
 

Geri
Yukarı