5000TL 4K akıllı TV önerisi

129592

Kilopat
Maksimum 5000 TL 3 boyutlu 4K ve akılli bir televizyon istiyorum teknosa vatan veya medimarkt dan alıcam önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son 1-2 yıldır 3D televizyonlar satılmıyor. Büyük firmalarda maalesef yok. Artık tercih edilmiyor ve bu sebepten gelmiyor.
Araştırdığımda evet çokta iyi değilmiş 3D performansları o zaman 4k akıllı televizyon olsa yeterli 2 ay içinde alacağım televizyonu başka önerileriniz var mı acaba? Kavisli ekranlar nasıl peki kavisli almaya değer mi?

Araştırdığımda evet çokta iyi değilmiş 3D performansları o zaman 4k akıllı televizyon olsa yeterli 2 ay içinde alacağım televizyonu başka önerileriniz var mı acaba? Kavisli ekranlar nasıl peki kavisli almaya değer mi?

Kavislinin iyisi biraz daha pahalı. Bence 55 olan işini görür. Çok güzel tv.

2 ay sonra daha iyisi çıkmazsa.

ben bu tvyi kullanıyorum gayet iyi sesli yönetim,futbol modu,smart hub vs vs bi dünya özelliği var gayet büyük ve fiyatı çok uygun netflix youtube falan var 😂 tüm özelliklerine buradan bakabilirsin; Samsung 48H6470 (UE48H6470AS) Televizyon

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı