5000TL bütçe ile GamePad Önerisi

Bütçe
5000TL

S0LurD3X

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,
Bilgisayar üzerinden FIFA, PES vb. PlayStation oyunlarını aktif olarak oynuyorum. Ancak bazı oyunlarda klavye ile oynamak oldukça zor oluyor. Bu nedenle, sıfır bir oyun kolu (gamepad) almak istiyorum. Sıfır, ikinci el veya yan sanayi ürünler fark etmeksizin, bu konuda deneyimli ve bilgili arkadaşlardan öneri rica ediyorum.
Daha önce hiç Xbox gamepad kullanmadım ve çevremde de bu tarz bir kol kullanan kimse olmadığı için Xbox kollarına oldukça yabancıyım. Bu konuda bana fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol gamepadi alma PC için. Wraithin sitesindeki kollara bakabilirsin 2000 tlyi bile aşmadan alacağın kollar seni uzun süre götürür.

Titreşim gibi özellikler benim için çok önemli değil. Aslında DualSense istememin asıl sebebi, arkadaşlarla ara ara toplandığımızda FIFA gibi oyunlarda turnuvalar düzenliyor olmamız. Haftada 1-2 kez bu tarz buluşmalar yapıyoruz ve genellikle orada DualSense kullanıyoruz. Dolayısıyla evde farklı, orada farklı bir kolla oynamak alışkanlık açısından sorun yaratabilir diye düşünüyorum.

Gamesir tarantula pro veya xbox düzenine alışırım derseniz gamesir cyclone 2 öneririm. Cyclone 2 kullanıyorum ve xbox kolu dahil bir sürü farklı kol deneyimledim. Cyclone 2 en iyi önerim olacaktır. Aynı zamanda eğer indirim devam ediyorsa 5000 TL'ye connectgame sitesinde flydigi vader 4 pro vardı, ona da bakabilirsiniz

Konsol gamepadi alma PC için. Wraith'in sitesindeki kollara bakabilirsin 2000 TL'yi bile aşmadan alacağın kollar seni uzun süre götürür.
Hocam Wraith'in kol sattığını bilmiyordum çok teşekkürler önerin için hiç satın alım yaptın mı oradan var mı ürün olarak önerin dostum.

DualSense'de alınabilir. Fakat alacaksanız 3500 TL'ye ithalatçı garantili öneririm. Bende de DualSense var ben de Xbox kolunu çok tutamıyorum.

aslında kafamdaki soru da o kendi sistemimde xbox düzeni diğer yerlerde dualsense ile oynamak sorun yaratırmı o düşündürüyor

Bir diğer seçenek de dualsense alıp (2. El daha mantıklı olur) sticklerini tmr veya hall effectle değiştirerek daha uzun ömürlü bir gamepad yapmanız. Kol tamircileri isteğinizi yerine getirecektir

Bir diğer seçenek de DualSense alıp (2. el daha mantıklı olur) sticklerini tmr veya Hall effectle değiştirerek daha uzun ömürlü bir gamepad yapmanız. Kol tamircileri isteğinizi yerine getirecektir.
Gamepad alırken nelere dikkat etmem gerektiğini açıkçası pek bilmiyorum. Çünkü bugüne kadar hiç bu tarz bir ihtiyaç duymamıştım. Kuzenimde bir kol vardı, uzun süre bendeydi. Ancak kendisi PS5’ini satınca kolu da geri aldı. Dolayısıyla ben de boşa çıktım ve yeni bir gamepad alma sürecine girdim.

DualSense'de alınabilir. Fakat alacaksanız 3500 TL'ye ithalatçı garantili öneririm. Bende de DualSense var ben de Xbox kolunu çok tutamıyorum.
SONY Dualsense Ctrlr/Ema Kablosuz PS5 Oyun Kolu Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu ürünü buldum hocam orjinalliğinde bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum

Fantech Nova II Oyun Kolu bu var hocam galiba dualsense dizilişinde olan nasıldır bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…